Horoscop, duminică, 7 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 7 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.


BERBEC

O să vă calculaţi resursele monetare să vedeţi dacă v-ajung s-o porniţi într-o excursie prin ţară, sau găsiţi o altă modalitate de a vă relaxa, mai pe lângă casă.

O să vă alăturaţi unui grup, ca să aveţi şanse mai mari să vă distraţi, că singuri nu e aşa nostim.

 

TAUR

Sunt mai multe persoane care vor să vă-ntâlniţi, poate dau un party, vă roagă să-i însoţiţi într-o plimbare, fie pe jos, fie cu maşina.


Vi se lansează invitaţia s-o porniţi la drum, acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă şi o să vă placă anturajul.


 GEMENI

O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni pe care nu i-aţi putut vedea, din mai multe motive, şi o să le puteţi face o vizită, sau să-i revedeţi la o petrecere, pe toţi.

Poate ieşiţi la o cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu idei de proiect în care v-aţi putea implica şi voi.


 RAC

E animaţie la voi, aveţi chef de plimbare, de mondenităţi, şi o să ieşiţi şi voi cu familia, cu prietenii, să aflaţi ce noutăţi mai sunt prin târg, vă duceţi la o expoziţie.


E cineva care ţine la voi şi vă face vreo declaraţie de dragoste, vă ia într-o plimbare prin ţară, sau în străinătate.


 LEU

O îndeletnicire de timp liber, deconectantă, cu asta o să vă umpleţi timpul şi o să le oferiţi şi celor mici unele răsfăţuri.

Se poate să aveţi de transmis un mesaj, scrieţi un articol, faceţi nişte postări în reţelele de socializare şi aşteptaţi feedback-ul.


 FECIOARĂ

O să puteţi da o fugă prin ţară, pe undeva, să revedeţi nişte oameni, peisaje, poate-l sărbătoriţi pe un prieten şi o să vă-ntoarceţi până la noapte.

Vă caută cineva care vine de departe şi poate vă daţi întâlnire în oraş.


BALANŢA

O să faceţi şi puţină mişcare, printre altele, şi o să vă bucuraţi şi de șueta cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

O să reapară cineva care speră s-aveţi o relaţie mai bună decât înainte şi chiar o să se poată.


SCORPION

Se pot schimba multe în viaţa voastră şi să intraţi într-o relaţie care să pară de vis, că tot ce vă doriţi pare să se împlinească, şi o să fie un balsam sufletesc.

Poate revedeţi, în sfârşit, o persoană care v-ajută să treceţi cu bine de o problemă mai delicată, de ordin sentimental.


 SĂGETĂTOR

Noutăţi, invitaţii pe la evenimente, şi o să relaţionaţi cu diverse persoane cu care veţi avea colaborări, în viitorul apropiat.

O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, care poate fi şi în alt oraş, şi o să reîmprospătaţi o relaţie la care ţineţi


 CAPRICORN

O aniversare, un botez, e o reuniune de familie şi cu prieteni, şi o să vă consolidaţi relaţiile cu toţi cei care înseamnă ceva pentru voi.

O întâlnire în doi ar pune capăt unor neînţelegeri şi v-aţi putea continua nestingheriţi relaţia, ca să n-o pierdeţi.


VĂRSĂTOR

Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă, c-o fi cineva de sărbătorit, şi o puteţi face şi dacă plecaţi într-o staţiune turistică, la mare, la munte.

Poate faceţi un consiliu de familie să ştiţi dacă vă schimbaţi casă, vă cumpăraţi alta, sau vă apucaţi de renovare, mai construiţi pe lângă.


PEŞTI

Poate se adună grupul de prieteni ca să faceţi puţin sport, sau să-i susţineţi pe cei mici care au un meci amical, şi o să fie cu adrenalină.

O să vă crească stima de sine că vă simţiţi curtaţi, şi o să aveţi de unde să alegeţi, dacă nu există niciun impediment, o relaţie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel