Horoscop, duminică, 7 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 7 august 2022.

Horoscop - 7 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fii creativ și ai încredere în imaginația ta, Berbec. Cu Luna în semnul zodiacal al Săgetătorului, mintea ta este pregătită să exploreze idei noi.


Învață tot ce poți despre alte lumi și culturi. Este ziua perfectă pentru a merge la un muzeu și a vedea care sunt cele mai recente expoziții din zona ta.


Horoscop - 7 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să te simți atras de subiecte și teme mai întunecate, ceea ce face ca ziua de astăzi să fie perfectă pentru a viziona un film de groază sau pentru a citi despre viața de apoi.


Cu Luna în a opta ta casă a misterului și secretelor, îți va face plăcere să vizitezi un magazin de cristale sau să citești despre tarot și să vezi ce informații noi poți afla.


Horoscop - 7 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Azi fă o seară de întâlnire, Gemeni. Luna îți tranzitează a șaptea casă a parteneriatelor și a căsătoriei și îți permite să te conectezi cu cei dragi într-un mod special.


Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai avut o ieșire romantică, fii spontan și planifică ceva de ultim moment.


Horoscop - 7 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești conștient de tine însuți astăzi, Rac, deoarece Luna îți aprinde sectorul de rutină.


Dacă speri să reiei un stil de viață mai sănătos, astăzi este momentul perfect pentru a te așeza și a formula un plan de joc.

S-ar putea să ți se pară util să faci niște cercetări online pentru a te ajuta să decizi ce nouă rutină ai vrea să pui în aplicare.

 

Horoscop - 7 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să fii curajos, Leu, iar când vine vorba de romantism și dragoste, vei dori să te pui în valoare. Nu vei ști cine este potrivit pentru tine dacă decizi să îți ții garda ridicată tot timpul. Dragostea este un risc și singura modalitate de a ști dacă ești pregătită este să ieși și să vezi cum te simți. Ai putea fi surprinsă de cât de ușor este să te întâlnești din nou cu cineva după ce ai fost rănită în dragoste în trecut.


Horoscop - 7 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să afli ceva nou despre o rudă sau un membru al familiei care o să fie util. Cunoașterea istoricului de sănătate al familiei tale este întotdeauna o idee bună.

Astăzi, cu Luna în sectorul familiei tale, ești încurajat să sapi în informații valoroase pe care s-ar putea să ai nevoie să le știi dacă în viitor.


Horoscop - 7 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Îți plac discuțiile mărunte, dar ziua de astăzi a fost făcută pentru conversații mai lungi și mai intime care îți stimulează mintea. Este o zi perfectă pentru o dezbatere amicală pe un subiect care te pasionează.


S-ar putea să te bucuri de niște glume cu un prieten la o cafenea, vorbind despre politică, probleme globale sau chestiuni pe care le găsești fascinante și despre care îți place să afli mai multe.


Horoscop - 7 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Petrece puțin timp învățând despre bani, Scorpionule. Luna în Săgetător se va afla în sectorul tău monetar și îți sporește capacitatea de a lua decizii inteligente atunci când vine vorba de a cumpăra lucruri care reprezintă și o investiție.


S-ar putea să-ți facă plăcere să mergi la un magazin de vechituri pentru a căuta antichități sau să verifici idei online pentru proiecte de bricolaj.


Horoscop - 7 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, ziua a fost făcută pentru ca tu să analizezi lucrurile din viața ta pe care le iubești și, de asemenea, ce domenii ai vrea să schimbi.


Îți place să fii îndrăzneț și sincer cu ceilalți. Astăzi, fii la fel cu tine însuți.


Horoscop - 7 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Un prieten bun este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el, iar un prieten drag acționează ca o lumină reflectorizantă care te ajută să vezi o zonă pe care trebuie să o explorezi mai departe. Prietenii buni te pot provoca să devii cea mai bună versiune a ta. Este ziua perfectă pentru a ieși din zona ta de confort și pentru a-i lăsa pe oameni să vorbească cu înțelepciune în viața ta.


Horoscop - 7 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Munca și cariera ta sunt foarte importante pentru tine și, de aceea, este întotdeauna bine să investești timp în autoperfecționare. Urmează un curs online care îți va oferi ceva mai multe cunoștințe pe care le poți folosi. Învață lucruri despre domeniul în care îți desfășori cariera și folosește aceste informații pentru a înțelege mai bine rolul tău și cum poți contribui mai mult decât ai făcut-o în trecut.


Horoscop - 7 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi minunată pentru a învăța despre filozofie, știință și chestiuni care au legătură cu religia și ocultismul. Astăzi, de ce să nu vizitezi o librărie sau să citești despre cărțile care au schimbat lumea? S-ar putea să ți se pară util să asculți o carte audio în timp ce faci comisioane sau asculți un podcast nou care intrigă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel