Horoscop, duminică, 5 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 5 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 

BERBEC

E animație la voi, o fi sărbătoare în familie, vin oameni de care vă era dor și strângeți relațiile, că o să ieșiți mai des pe la mondenități.

Se poate să întâlniți pe cineva care să fie foarte aproape de sufletul vostru și să vă bucurați de o compatibilitate cu totul neașteptată.

E o ceremonie la care o să luați și voi parte și e cineva care o să vă inspire și să luați o decizie importantă


TAUR

Întrevedere cu grupul care vrea să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce vizibilitate, și poate o să urmeze o promovare, o să vă fie plătită munca.

E un ecou în inima voastră și o să știți ce răspuns să-i dați acelei persoane care v-a răscolit, sufletește.

I-ați putea chema pe niște prieteni de la voi și să vă întrețineți frumos câteva ore, dacă n-aveți chef să ieșiți din casă.


 GEMENI

E rost de plimbare și de intrat la un film, o piesă de teatru, la un concert și să mai scăpați de muncă, să vă mai destindeți.

Poate se vorbește despre voi în public, vi se oferă vreun premiu, e ceva care vă stârnește interesul pentru încă o afacere care o să v-aducă succes.

E o întrunire care o să vă ajute să relaționați și cu cei pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și va fi un câștig sufletesc.


 RAC

Poate dați o fugă la rudele apropiate de prin orașele vecine și o să mai schimbați impresii, le ziceți un La Mulți Ani, Casă de Piatră - dacă se căsătoresc.

Poate aflați de azi un răspuns legat de un accept, c-o să bucurați și altceva decât ce-ați fost obișnuiți - o să fie ceva nou-nouț.

Un dus-întors pe la rude, pe undeva v-ar schimba starea de spirit și v-ar aduce inspirație în plan profesional


 LEU

Vă caută cineva care vrea să petreceți un timp împreună c-aveți multe în comun și o să vă recalibrați relația, c-or fi șanse de căsătorie, dacă n-ați făcut-o până acum.

Poate fi un moment decisiv pentru voi și să vă exprimați sentimentele, să-i spuneți ființei iubite că nu puteți trăi fără ea.

E o mulțumire sufletească, poate primiți și un cadou, o fi cineva care vă invită la un party și o să fie ceva special, așa pare.


 FECIOARA

O să faceți cunoştinţă cu niște oameni care vă pot ajuta la treabă, să fie alături de voi și la distracție și să vă armonizați pe toate planurile.

O să vă depășiți niște temeri și poate faceți pasul cel mare spre căsătorie, că v-ați convins că omul ales e pe viață.

O apariție surpriză și viața voastră se poate schimba într-o clipă și să fiți fericiți pentru că ați întâlnit omul visurilor voastre.


 BALANȚĂ

Se poate să lărgiți cercul de prieteni dacă ieșiți în societate și să vă faceți program de ieșit pe la evenimente c-aveți invitații de peste tot.

Ați putea pleca într-un dus-întors ca să-i faceți o vizită cuiva apropiat și să vă întoarceți de acolo cu idei, cu inspirație.

Casa partenerială este activată și în orice moment puteți găsi pe cineva cu cine să vă căsătoriți.


SCORPION

Vă puteți întâlni perechea de suflet și să petreceți un timp împreună în perioada care urmează, să vedeți dacă aveţi, într-adevăr, puncte comune.

Poate are loc o petrecere în familie și o să vă bucurați de revederea celor pe care-i iubiți c-aveți nevoie de emanația lor afectivă.

Se poate să cheltuiți niște bani. Să aveți o nuntă, un botez și să fiți implicat și în organizarea momentului.


SĂGETĂTOR

Se poate să dați ochii cu cineva care vrea să vă mai vedeți, să se lămurească dacă vă armonizați sau nu, că potențial de relație există, intuiția vă spune.

Poate-i faceți o surpriză ființei iubite și rezervați o masă în alt oraș la un restaurant și dați o fugă până acolo.

O să treceți în revistă momentele festive și o să vă consolidați prietenia cu oamenii care contează pentru voi.


 CAPRICORN

Poate vă faceți timp și pentru voi să vă întâlniți cu prietenii, faceți o plimbare, vă duceți la un spectacol și o să programați și niște evenimente care vor avea loc în curând.

V-au mai rămas câteva lucruri nespuse în relația cu partenerul de cuplu și o să faceți tot posibilul să le discutați.

O să aveți ceva de spus pe rețelele de socializare și poate apăreți pe o scenă și o să vă bucurați și de audiență.

 

VĂRSĂTOR

E cineva care insistă să revină în viața voastră și o să trebuiască să fiți sinceri cu voi, să știți dacă sunteți pregătiți să acordați a doua șansă, sau nu.

Anturajul va fi un bun suport pentru voi, în special cel feminin, și o să puteți avea activități comune, să ieșiți pe la mondenități.

Ați putea chema niște prieteni pe la voi, dar vă e mai la îndemână să ieșiți la o terasă, ori într-un parc, la un concert, undeva în aer liber.


PEȘTI

E o exuberanță poate datorită cuiva care se bucură că faceți echipă și asta vă inspiră o stare de bună dispoziție și-o să trageți un chef.
Ați putea da o fugă în alt oraș, la invitația cuiva și o să aflați noutăți despre o posibilă afacere și o să vă gândiți la ofertă.

Poate are loc o serbare, un concurs, un spectacol la care o să dați și voi o mână de ajutor pentru că e și copilul la mijloc.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel