Horoscop, duminică, 5 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0

Horoscop. Luna va ieși din Săgetător și va intra în Capricorn. 

Efectele Eclipsei/Lunii noi din Săgetător de ieri se vor mai resimți și astăzi. Vom fi dornici de drumuri, de a călători și de a crea conexiuni între oameni. Ne apropiem de un sextil între Marte din Scorpion și Pluto din Capricorn, un aspect numai bun pentru prima zi a săptămânii pentru că ne va oferi chef de muncă.

Berbec

În prima parte a zilei vei fi destul de agitat. Vei face în așa fel încât să nu ai multe clipe plictisitoare. Spre seară vei fi mai serios.

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Pluto, fapt ce te va face foarte serios. Nu vei accepta compromisuri nici măcar în chestiunile simple.

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Neptun. Este posibil îți lipsească focusarea. Nu te vei putea ocupa deloc de mai multe lucuri în același timp.

Rac

În prima parte a zilei, ești preocupat de treburile gospodărești. Spre seară, vei simți să ai mai multă grijă de nevoile partenerului.

Leu

Poate fi o zi bună pentru a te conecta la nevoile familiei sau pentru a petrece cu oamenii dragi clipe de neuitat. Vei fi chiar distractiv.

Fecioară

În prima parte a zilei, nu ai ieși deloc din casă. Însă spre seară îți vei găsi cheful în acest sens. Noroc cu unii prieteni care vor insista să te vadă.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel