Horoscop, duminică, 4 iunie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic - duminică, 4 iunie 2023. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Horoscopul zilnic, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTv. 


Berbec
Este posibil să fiți implicați într-un eveniment festiv la care veți participa, nu doar ca invitați de onoare, ci poate veți fi chiar parte din familia respectivă.

 Taur
S-ar putea să faceți o vizită unor rude care au nevoie de voi și îi veți ajuta cu cuvinte bune, poate vor să fiți alături de ei în momentele în care vor lua decizii.

 


Gemeni
Veți fi inventivi când vine vorba de distracție și veți ajunge la malul mării cu cei dragi, sau într-un parc de agrement la o competiție sau spectacol.

 

 Rac
Familia vă va acapara complet și le veți face pe plac fără efort, vă veți încărca sufletește frumos, astfel încât să puteți începe din nou mâine.

 Leu
Veți accepta invitațiile la evenimente și veți uita de stres și de neînțelegerile cu unii sau alții, veți face pace cu voi înșivă, în primul rând.


 Fecioară
Se pare că veți clarifica o situație mai veche cu cineva care v-a greșit, dar acum totul se poate rezolva și veți fi bine împreună.


Balanță
Veți fi invitați la o petrecere și vă veți relaxa, după ce ați fost destul de tensionați. Oamenii din jur vor fi pe placul vostru și veți menține relațiile cu cei pe care i-ați cunoscut recent.


Scorpion
Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac și totul se va dezvolta frumos, astfel încât să ajungeți la căsătorie, până anul viitor la aceeași perioadă.


Săgetător
Este posibil să vă îndrăgostiți de cineva care vă este pe plac și totul se va dezvolta frumos, astfel încât să ajungeți la căsătorie până anul viitor la aceeași perioadă.


 Capricorn
La o întâlnire, este posibil să întâlniți o persoană cu care vă înțelegeți de minune și să construiți o relație așa cum ați visat. A venit și momentul vostru.


Vărsător
Veți cheltui banii cu ușurință, fără să vă faceți griji, deoarece veți avea și alte surse de venit, poate prin colaborări sau partenerul de cuplu vă va ajuta financiar.

 Pești
Veți avea o reușită în plan personal - poate că cineva se va întoarce cu cele mai bune intenții pentru a vă cere în căsătorie, deoarece despărțirea nu le-a priit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel