Horoscop, duminică, 30 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru ziua de duminică, 30 iulie 2023, potrivit știrileprotv.

 

 

BERBEC

Poate daţi o petrecere la voi acasă, o fi un sărbătorit sau faceţi o trataţie ca se adună câţiva prieteni.

Vi se face o surpriză, vă scoate cineva la o cafea, la o plimbare, poate are şi o veste bună, e un element surpriză în toată povestea asta.


TAUR

Se poate să se anunţe în vizită nişte rude, apropiate, nepoţi, veri şi o să fie un câştig sufletesc pentru toată lumea.

Poate vă roagă cineva apropiat să le fiţi naşi de cununie, de botez, ori să-i însoţiţi într-o vacanţă şi nu o să aveţi ce regreta.


GEMENI

Poate-i chemaţi pe câţiva dintre prieteni ca să inauguraţi locuinţa proaspăt renovată sau reamenajata.

Aţi putea da o fugă într-o staţiune de agrement, dacă efortul nu e prea mare şi să mai schimbaţi aerul, peisajul, ca să vă încărcaţi bateriile pentru săptămâna viitoare.


 RAC

O să vă treziţi cu nişte musafiri care s-ar putea să aibă ceva pentru voi, un cadou, o veste, e un motiv pentru care vin la voi.

Întrevedere cu câţiva coechipieri de afaceri ca să discutaţi la o cafea ce o să puneţi în practică şi o să vă mobilizaţi toate resursele interioare.

LEU

O să cheltuiţi nişte bani să vă luaţi o porţie de respiro, să ajungeţi pe la malul mării sau la munte, undeva.

E rost de distracţie poate vă sărbătoriţi de zi de naştere sau aveţi un alt motiv să daţi de băut, poate şi în deplasare, vă duceţi la malul mării, poate.


 FECIOARĂ

Se poate să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor să vă implicaţi într-o colaborare şi o să fie o provocare pentru voi.
Poate vă faceţi timp să treceţi pe la rudele care vă aşteaptă de ceva vreme şi o să vă întreţineţi până târziu, poate puneţi la cale şi un eveniment de familie.

BALANŢA

Or să vă copleşească, probabil, nişte amintiri şi o să luaţi decizia să aveţi o discuţie între patru ochi cu acea persoană care vă lipseşte.


Se poate să vă iasă în cale cineva care vi s-ar potrivi ca fel de a fi, numai să nu fiţi implicaţi, nici unul, nici celălalt într-o relaţie sentimentală.


SCORPION

Se poate să vă inspire şi mai multă încredere partenerul de cuplu şi să vă gândiţi serios la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.

O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi o să ieşiţi cu prietenii să mâncaţi ceva, poate vă duceţi într-un club şi o să vă asiguraţi că se simte toată lumea bine.


 SĂGETĂTOR

E posibil să faceţi cunoştinţă, pe la sindrofiile la care veţi ajunge, cu cineva cu care să aveţi o conexiune de la prima vedere.

Vine cineva care să vă insufle o doză suplimentară de optimism şi o să fie inspiraţional, poate puneţi la cale un proiect de anvergură, în care să daţi lovitura în afaceri.


CAPRICORN

O să vă detaşaţi de toate obligaţiile şi să plecaţi pe undeva la odihnă, să vă eliberaţi de stres, să vă revigoraţi.

Prin drumurile voastre o să întâlniţi oameni care să vă dea idei de preocupări care să vă detensioneze, să vă ajute să câştigaţi şi bani, dacă o să ştiţi să valorificaţi nişte produse.


VĂRSĂTOR

Se poate să apară cineva care să vă facă curte şi, dacă n-aveţi companion de viaţă, o să vă lăsaţi furaţi de peisaj.

Sunt câţiva prieteni care v-au tot invitat pe la ei, dar n-aţi putut ajunge şi acum faceţi voi cumva să vă întâlniţi c-aveţi multe să vă spuneţi.


 PEŞTI

O să vă caute cineva care visează să aveţi o relaţie şi, dacă nu există niciun impediment, îi spuneţi da, sau ba.

O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment, poate fi şi un meci al copiilor sau un party aniversar şi o să vă daţi peste cap să iasă totul ca la carte.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel