Horoscop, duminică, 27 martie 2022

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Mercur intră în semnul Berbecului. 

Mercur pășește în semnul Berbecului, unde va sta până pe 10 aprilie. O perioadă numai bună pentru a spune ce gândim și ce dorim. Vom fi și mai impulsivi sau direcți. Vom trece de la letargia Peștilor la dorința Berbecului de a fi primul. Vom observa în jurul nostru că oamenii au curaj să spună ce vor, că folosesc cuvintele în sprijinul lor și că se grăbesc. Primăvara ne obligă oarecum pe toți să fim mult mai asumați. 

Berbec

Cu Mercur în semnul tău, vei reuși să spui ce vrei fără a-ți fi frică de repercusiuni. Și bineînțeles că vei observa că oamenii vor avea încredere în tine. 

Taur


Tranzitul lui Mercur îți va readuce multiple amintiri. Depinde doar de tine cât de mult vei lăsa trecutul să te afecteze. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur de astăzi îți va prii. Vei vedea cu alți ochi relațiile de prietenie. S-ar putea să primești sprijin de unde nu te aștepți. 

Rac

Teoretic, ziua de duminică este pentru odihnă. Mai ales dacă nu lucrezi. Deci nu este cazul să le strici ziua apropiaților cu problemele de la serviciu. 

Leu

Îți este frică să nu greșești și amâni orice decizie. Vei avea tendința de a fi justițiar, de a face dreptate altora. De fapt, eviți unele probleme personale. 

Fecioară

Dacă te vei menține obiectiv, vei observa că oferi mai mult decât oferi. Atât la serviciu, cât și în sânul familiei. Este cazul să schimbi ceva. 

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel