Horoscop, duminică, 27 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplash/ autor Josh Rangel

Horoscop. Astăzi avem patru planete în Capricorn. 

Stăm sub presiunea unul stellium în Capricorn. Avem Luna, Venus, Marte și Pluto, toate în semnul durității, detașării și exigenței fără măsură. Ziua va fi destul de apăsătoare. Mercur se află în continuare în sfera unui careu cu Uranus. Vom asista la multe schimburi de replici intempestive. Această atmosferă astrologică nu poate fi trecută decât cu multă răbdare și liniște. 

Berbec

Trebuie să ai un program cât mai simplu astăzi. Dacă nu, vor fi situații în care îți poți pierde controlul într-o clipită. 

Taur

Astrele îți recomandă o plimbare sau să studiezi ceva, în funcție de posibilitățile tale. Astfel îți mai potolești anxietatea căpătată zilele trecute. 

Gemeni

Încerci să faci față fluxului de informații continuu, dar mintea ta va obosi la un moment dat. Așa că încearcă să te oprești câteva clipe. 

Rac

Vrei să te conectezi la ceilalți, însă îți va fi greu. Oamenii, oricât de apropiați îți sunt, nu vor fi dispuși astăzi să te primească în viața lor. 

Leu

Sunt multe variabile în programul zilei. Va fi necesar să alegi câteva activități, și dacă se poate să fie cele mai simple. 

Fecioară

Relația cu copiii poate fi tensionată. Vei duce lupte de putere cu aceștia. Spre seară te vei gândi la unele decizii. 

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel