Horoscop, duminică, 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 26 martie  2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.


BERBEC

Aveți unde să vă duceți și cu cine. Vă bucurați de prezența unor oameni pe sufletul vostru și o să vă refaceți starea de spirit.


O să ajungeți și la vreun sărbătorit, dacă nu sunteți chiar voi protagonistul și o să se simtă toată lumea cât se poate de bine.

Vreți să vă oferiți o viață mai bună vouă, familiei. E momentul vostru, cu Jupiter în zodia voastră, și o să vă bucurați de o atmosferă mult mai caldă acasă.


 TAUR

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi și găsiți ceva delicios, așa cum știți voi, și o să stați la taclale. Poate aveți și o terasă și stați la aer, la soare.

Poate o să vă mai ocupați și de voi, vă duceți la spa, la cosmetică, la tuns, la stilist, să dați refresh total.


O să vă străduiți să faceți cât de cât, așa, economie la bani, și să vă și distrați. Totuși, să le oferiți și alor voștri un mic respiro, le faceți pe toate.


GEMENI

Grupul de prieteni vă acaparează și o să ziceți mersi că o să petreceți o zi frumoasă împreună, că poate, altminteri, nu aveți chef să vă duceți pe nicăieri singuri.

O apariție neașteptată și viața voastră sentimentală o să fie mult mai frumoasă de-aici înainte.

Voi o să dați curs invitaților în oraș, ca să mai lăsați deoparte grijile, să vă reconectați la viața urbană, că e musai.


 RAC

O să vă facă plăcere să vă duceți la un spectacol, să vă culturalizați un pic, să dați ignore tensiunilor, să vă lăsați în voia atmosferei de relaxare, de visare.

E o reuniune cu rude, cu prieteni, poate e un eveniment festiv și o să vă prindă bine să vă rupeți câteva ore de rutina zilnică.

Voi vă socotiți banii să vă ajungă de cheltuială, dar să aveți și pentru o ieșire în lume cu familia, măcar la cafea.


LEU

Întrevedere cu cineva care e pe lungimea voastra de unda și s-ar putea să vă armonizați, până chiar la unirea destinelor.

Vă puteți repezi la ziua cuiva de naștere din altă localitate, și o să vă consolidați relațiile cu cei pe care-i vedeți mai rar, că este mare distanța dintre voi.

Voi v-ați putea repezi la prietenii care locuiesc prin altă parte a țării, și o să vă prindă bine să schimbați un pic peisajul și anturajul.


 FECIOARĂ

O să scoateți din banii de rezervă, ca să le faceți pe plac alor voștri, în special copiilor care vor să zburde pe afară prin parcul lor de distracții.

E cineva de departe care vrea să vă vedeți dacă se poate chiar azi, dacă nu, altă dată, cât de curând.

Voi v-ați putea duce la rude și să vă întoarceți diseară sau mâine, asta în funcție de timp și de bani. Mâine dimineață nu e aglomerație.


BALANȚĂ

Se revine poate asupra unei decizii sentimentale și lăsați în urmă resentimentele, și vă pregătiți de o relație căreia o să-i dați refresh.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să fie pe genul vostru și să vă simțiți atrași ca de un magnet.

Voi o să aveți emoții la gândul unei revederi și viața voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă. Profitați!


 SCORPION

Poate veți fi reuniți în jurul familiei și o să vă faceți planuri pentru sărbătorile Pascale, și să vedeți și pe unde vor ai voștri să vă duceți în perioada aia.

O reușită în sfera comunicării. Poate o să ajungeți să vă înțelegeți cu cei care se tot supărau din diverse motive.

O ieșire în doi ar aduce un plus de prospețime relației, și o să petreceți mai mult timp împreună, asta pe cât posibil.


SĂGETĂTOR

E cineva care se simte atras de voi și vă scoate la întâlnire, ca să afle mai multe despre voi, să descopere noi puncte comune pentru o relație de cuplu.

O să puneți în practică o activitate de timp liber, e un hobby care să vă dezmorțească, să vă ocupați cu ceva care vă place.

Poate vă face cineva o surpriză și vă invită la un spectacol, și o să aibă și ceva important pe lângă să vă spună, probabil.


CAPRICORN

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi și o să vă întrețineți frumos că aveți nevoie de compania lor, ca să mai cereți un sfat, să vă verificați deciziile.

La o întâlnire amicală puteți face cunoștință cu cineva care să vă atragă atenția prin ceva care vă fascinează, și să vă îndrăgostiți.

Vă scoate la întâlnire cineva care simte că ați putea fi o echipă, și o să prindeți imediat ritmul. O să vedeți.


 VĂRSĂTOR

O să cheltuiți niște bani, că nu se poate altfel, și o să ieșiți cu ai voștri la plimbare, la o cafea în oraș, vă mai vedeți și cu altă lume, ca să vă destindeți.

Poate vă duceți la o zi de naștere, sau se sărbătoresc ani de căsătorie, de relație, și o să fie o atmosferă festivă.

Voi păreți amatori de lume nouă, de grup, să interacționați cu oameni care vă împărtășesc ideile, gusturile, și o să îi tot întâlniți pe oamenii ăștia pe la mondenități.


PEȘTI

O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, și poate vă faceți program comun de-aici înainte, să nu mai lăsați timpul să vă îndepărteze, să vă separe.

Poate plecați cu grupul într-un dus-întors, sa ziceti un „La mulți ani” cuiva, să vă distrați, ca să vă scuturați de stres.

O să aveți de buzunar să ieșiți în oraș, dar se poate să vă facă și prietenii cinste la o terasă, undeva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel