Horoscop, duminică, 23 mai 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Horoscop. Saturn își începe retrogradarea, iar Mercur face primul careu cu Neptun.

Berbec

Retrogradarea lui Saturn te obligă să îți faci o recapitulare a planurilor făcute de la începutul anului și până acum. Și să decizi dacă merită să le menții pe toate.

Taur

Discuțiile cu prietenii îți vor aduce adevărate revelații referitoare la carieră. Dar nu este cazul să crezi tot ceea ce îți spun, mai ales dacă nu au argumente.

Gemeni

Vei avea tendința permanentă de a demonstra celorlalți ce poți tu să faci. Deși nimeni nu ți-o cere. Vei scoate cuvinte pompoase doar pentru a atrage atenția.

Rac

Te vei întâlni cu persoane din trecutul tău și discuțiile cu ele te vor pune pe gânduri. Este posibil să te năpădească nostalgia și să ai prea multe regrete.

Leu

Saturn te va obliga să vezi relația în care te afli cu alți ochi. Unii mult mai maturi și responsabili. Și dacă nu ești dispus să schimbi ceva, vei trece prin multe provocări.

Fecioară

Deși este duminică, tu vei avea destule treburi. Și nu doar pentru tine, ci cu siguranță și pentru persoanele dragi. Careul dintre Mercur și Neptun îți va aduce confuzie.

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel