Horoscop, duminică, 20 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay

Horoscop. Jupiter își începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Soarele se pregătește să iasă din semnul Gemenilor.

Berbec

Interacțiunile cu prietenii te vor bucura și te vor energiza. Chiar și cu aceia pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp.

Taur

Vei avea un car de inspirație, însă îți va fi greu să îți pui ideile în practică. Însă prietenii se vor oferi cu siguranță.

Gemeni

Vrei să îți spui opinia de fiecare dată când în jurul tău are loc o discuție. Vei fi capabil să articulezi câteva cuvinte indiferent de subiectul discutat.

Rac

Daca oamenii dragi nu se alătură inițiativelor tale, vei alege să nu te superi pe ei. Ai lucruri mai importante de făcut.

Leu

Vrei să dai tonul petrecerii și te vei supăra pe prietenii care nu se vor ține de promisiunile făcute. Vei fi în stare să îi excluzi.

Fecioară

Partenerul va deveni mai introvertit și va fi din ce în ce mai dificil să comunici cu el. Încearcă să nu îl obligi să facă ce nu își dorește.

Balanță

În prima parte a zilei vei fi mai emotiv, dar sprea seară te vei transforma într-o ființă destul de socială, spre deliciul cunoscuților.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel