Horoscop, duminică, 19 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 19 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 


BERBEC
Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva care să vă reprezinte şi o să vă faceţi imagine, promovare şi o să fie un public receptiv, iar ecourile se vor vedea în timp.

E cineva care vă poate deveni partener de cuplu, dacă n-aveţi pe nimeni şi o să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste.

 

TAUR
Vă interesaţi de soarta unor rude şi vă duceţi în vizită chiar şi în alt oraş, totul e să fiţi în formă ca să porniţi la drum şi vă-ntoarceţi tot astăzi.

O cină în doi ar aduce puţină culoare în relaţia de cuplu şi poate o să aflaţi dacă acest partener este într-adevăr alesul, aleasa.

 

GEMENI
Poate le faceţi o surpriză unor prieteni care v-au tot invitat pe la ei şi n-aţi putut ajunge - faceţi un efort şi traversaţi oraşul, țara, dacă or locui mai departe.

O să tot primiţi invitaţii pe la diverse sindrofii şi o să vă duceţi acolo unde să ştiţi că sunt oameni sinceri cu voi.

 

RAC
E posibil să vă dea cineva înapoi o datorie şi să aveţi de buzunar să vă puteţi deplasa, să vă-ntâlniţi cu prietenii, cu rudele şi să vă permiteţi unele răsfăţuri.

Poate aveţi un sărbătorit şi o să faceţi o trataţie, asta dacă n-o să preferaţi să ieşiţi la un restaurant, ca să vă respectaţi.

 

LEU
Vă caută cineva care spera să vă recâştige şi să vă reluaţi colaborarea fie la serviciu, fie în particular că abia acum realizează ce-ar fi însemnat să vă piardă.

Vă curtează cineva, şi chiar se străduie să vă intre-n grații, că vrea să formaţi un cuplu.

 

 FECIOARĂ
Poate prindeţi un moment prielnic să fie tot familionul la masă ca să supuneţi la vot o mutare în altă locuinţă, sau e altceva, la fel de important de discutat.

Poate aveţi chef de musafiri şi le pregătiţi ceva gustos ca de obicei şi o să petreceţi o zi minunată împreună.

 

BALANŢA
La voi se activează frumos sfera sentimentală şi o să faceţi cea mai bună alegere că aţi înţeles ce n-a mers în relaţia anterioară.

Poate revine cineva cu o ofertă de busines care vi se potriveşte şi o să vă daţi, probabil, acceptul.


SCORPION
Se poate să fie zi de naştere, sau de căsătorie şi să se reunească rude, prieteni, să fie veselie, c-aveţi multe de împărtăşit.

Vă puteţi reface viaţa de cuplu, că se crează un context favorabil întâlnirii cu fiinţa visurilor voastre şi să fiţi fericiţi.

 

SĂGETĂTOR
Poate daţi o fugă în alt oraş ca să revedeţi pe cineva de care v-a fost dor şi o să vă-ntoarceţi până mâine.

Se poate să luaţi parte la un eveniment care o să vă aducă un plus de prestigiu şi de vizibilitate că munca voastră vorbeşte de la sine.

 

CAPRICORN
Poate vă treziţi cu un musafir, cineva care locuiește departe şi e posibil să ieşiţi la o întâlnire cu grupul de prieteni comuni c-or fi veşti de transmis.


Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care vă poate fi un bun companion de viaţă şi să vă fie şi cel mai bun prieteni, să vă înţelegeţi de minune.

 

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la un spectacol, la teatru, la operă, la o competiţie şi să vă scuturaţi de toată oboseala acumulată în timpul săptămânii.

Se poate să intraţi la cheltuială că vă duceţi la cineva în vizită, poate la o aniversare, dacă nu o fi o cununie religioasă.

 

PEŞTI
Întrevedere cu cineva care îşi doreşte să colaboraţi că vi se promit bani şi trebuie să vă decideţi dacă sacrificaţi timpul liber dedicat familiei, sau nu.

Poate ajungeți în sfârşit acolo unde vă doriţi de multă vreme şi se poate s-aveţi o revelaţie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience