Horoscop, duminică, 17 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Astăzi vei dori să ai la îndemână un caiet sau un fel de dispozitiv pentru a-ți aduna gândurile.

Luna va lucra strâns cu planeta ta guvernatoare, Marte, în Gemeni curioși. La acest moment, pot să apară multe idei care să te facă să te gândești mult.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Taur, banii și motivația sunt plăcute atunci când vin împreună. Orice sentimente de apatie sau lene pe care le-ai avut la începutul săptămânii pot fi eliminate rapid.

Luna va forma un aspect de pătrat cu Venus, planeta ta guvernatoare, astăzi, făcându-te să dorești mult mai mult decât ai acum. În plus, ești dispus să depui eforturi suplimentare pentru asta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Există zile în care trebuie să înaintezi, dar există și momente când trebuie să te oprești puțin. Din cauza retrogradării planetei tale guvernatoare, activitățile introspective și introvertite sunt cele mai bune pentru tine.

Relația tensionată dintre Jupiter, orientat spre creștere, și Mercur astăzi sugerează că, în loc să încerci să construiești ceva nou, ar trebui să te gândești la ceea ce poți consolida și îmbunătăți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Astăzi ai multe provocări și vei simți că ești tras în multe direcții diferite.

Cu toate că dorești să fii totul pentru toată lumea, poți simți o puternică nevoie de a face ceva pentru tine însuți.

Luna de astăzi face conexiune cu Saturn, ceea ce îți oferă puterea de a te retrage din încercările de a mulțumi pe toată lumea și de a te ocupa de propriile tale nevoi și dorințe.

Leu (23 iulie - 22 august)
Practica recunoștinței poate ține invidie la distanță, deoarece poți vedea ce au prietenii tăi ca fiind dorit.

Chiar dacă nu simți cu adevărat invidie față de binecuvântările lor, o parte din tine poate fi frustrată că nu ai ajuns încă acolo unde îți dorești.

Acesta poate fi o zi în care motivația ta prinde rădăcini și decizi să mergi mai hotărât după ceea ce îți dorești.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
În timpul perioadei de retrogradare a lui Mercur, poți vedea clar unde trebuie să îți îndrepți atenția. Cu planeta ta guvernatoare colaborând bine cu Saturn, care este ferm și stabil, te simți ancorat, susținut și capabil.

Poate că nu ai tot ceea ce ai nevoie pentru a începe un proiect sau a porni într-o nouă călătorie, dar lucrurile vor veni. Pe măsură ce crește încrederea ta, te vei simți mult mai puternic.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Este încă prea greu de spus dacă situația ta financiară va evolua așa cum îți dorești. Cu Soarele atât de aproape de Venus, eforturile tale pot părea degeaba.

Cu toate acestea, dacă ai planurile bine puse la punct și o strategie bine definită, s-ar putea să vezi rezultatele dezvăluindu-se frumos odată ce conjuncția dintre Venus și Soare se va destrăma săptămâna viitoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ai o rezistență excelentă astăzi, mai ales când vine vorba de sarcinile legate de muncă. Poți depăși concurența.

Dacă îți dorești o nouă poziție, o majorare de salariu sau speră să impresionezi echipa cu eforturile tale, este o zi excelentă pentru tine să strălucești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Încă se mai petrece o anumită instabilitate în viața ta, și s-ar putea să observi că, în ciuda haosului, oportunitățile și norocul cresc. Ești exact unde trebuie să fii, Săgetător, și în curând lucrurile vor cădea în locul potrivit pentru tine, așa cum îți dorești.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, ceea ce vezi este ceea ce obții. Va trebui să te concentrezi pe fapte și să eviți să te atașezi prea mult de rezultate.

Astăzi, strivește-te să faci tot ce poți. Poate nu vei finaliza tot ce ți-ai propus, dar întotdeauna există mâine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Îți place puțină agitație, dar astăzi te agăți de ceea ce este familiar.

S-ar putea să preferi previzibilul în locul unei aventuri strălucitoare care îți oferă doar plăcere pe termen scurt și câteva amintiri.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Viitorul te așteaptă, Pești. Visele tale pot fi în plină desfășurare astăzi, deoarece Neptunul interacționează cu Pluto. Aceste vise sunt vii și memorabile pentru a te ajuta să vezi care sunt posibilitățile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 16 sep 2023, 17:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience