Horoscop, duminică, 16 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei, potrivit stirileprotv.ro. Astrologul anunță experiențe noi pentru semnele zodiacale, dar și câștiguri financiare pentru câteva dintre zodii. 


 BERBEC
Poate vă consultaţi cu nişte oameni de încredere în privinţa unei oferte de lucru şi a coechipierilor de afaceri, încât să mergeţi la sigur dacă acceptaţi oferta.

O să vă bucuraţi de vizita cuiva care vrea să vă vedeţi mai des, c-aveţi multe în comun, pentru o relaţie.


TAUR
Se poate să-i chemaţi pe prieteni pe la voi, chiar dacă sunteţi plecaţi, le oferiţi găzduire, că vă e dor de ei şi aveţi multe de împărtăşit.

E posibil să apară noutăţi în sfera sentimentală şi să fie, acolo, o magie, să vă lăsaţi seduşi de o persoană nou întâlnită.


 GEMENI
O să fiţi invitaţi prin diverse locuri şi v-ar prinde bine să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele, poate vă şi plimbaţi, ca să vă recăpătaţi tonusul.

Se poate să luaţi o decizie legată de domiciliu, dacă să-l schimbaţi, sau să faceţi doar nişte reparaţii, să mai construiţi ceva înăuntru, sau pe lângă.


RAC
Se poate să aibă loc o întâlnire importantă şi să trebuiască să daţi un răspuns, că poate e în joc cariera voastră - o fi un proiect de anvergură în care să vă băgaţi.

Familia are nevoie de voi, poate doar ca să staţi la masă împreună, ca aţi lipsit o vreme şi trebuie să recuperaţi.


 LEU
Prietenii vor să le ţineţi şi voi companie în timpul unei excursii, poate ajungeți la malul mării şi o să vă scuturaţi de griji, şi o să limpeziţi creierii.
Voi aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva care spera să fiţi un cuplu, şi o să trebuiască s-aveţi răspunsul la purtător.


FECIOARĂ
Voi, ca de obicei, o să ţineţi cont de ce-şi doreşte familia şi o să stabiliţi program, traseu şi cine să vă însoţească, asta ca să fie toată lumea mulţumită.


S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie şi să vă mutaţi altundeva, poate pentru că apare un copilaş în familia voastră.


BALANŢA
O să ieşiţi pe la mondenităţi, că nu agreaţi monotonia, şi o să-i convocaţi pe prieteni să vă ţină companie, că vreţi să vă puneţi la curent cu noutăţile.

O veste bună de la drum lung, poate se anunţă în vizită cineva căruia i-aţi fi dus dorul şi o să puteţi resuscita o relaţie care se cam "răcise".


SCORPION
Se poate să vă duceţi la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, ori e o aniversare şi n-ar fi exclus să-ntâlniţi pe cineva care să vă însoţeasca în viaţă.

O să vă faceţi timp să vă vedeţi cu rudele şi cu prietenii ca să schimbaţi impresii, să vă puneţi în funcţiune intuiţia, creativitatea.


 SĂGETĂTOR
Poate prindeţi din zbor o ofertă de colaborare şi o să vă gândiţi până săptămâna viitoare dacă e convenabilă sau nu.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vi s-ar potrivi ca fel de a fi şi n-ar strica să faceţi o încercare ca să formaţi un cuplu.


CAPRICORN
O să interacţionaţi cu nişte oameni care se străduie să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară şi v-ar propulsa în carieră.

Se poate să primiţi o invitaţie de onoare la o ceremonie şi să revedeţi prieteni, rude pe care nu le-aţi mai văzut cine ştie de când.


 VĂRSĂTOR
Un anturaj tânăr, pe gustul vostru, primiţi inspiraţie de la cei din grup şi o să vă destindeţi, o să lăsaţi deoparte tot stresul acumulat.

O reuşită în planul comunicării şi o să strângeţi în jurul vostru nişte oameni care pot lupta pentru o cauză nobilă, în cadrul unei fundaţii.


PEŞTI
Prietenii vor să daţi o fugă la malul mării, sau la un parc de agrement să vă revigoraţi, c-aţi acumulat prea multă oboseală şi nu mai merge aşa.

E posibil să revină cineva, dintr-o fostă relaţie, dar să nu vi se pară schimbată în bine persoana încât să reluaţi relaţia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel