Horoscop - DRAGOSTE, duminică, 16 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Concentrează-te pe ceea ce poți controla, Berbec. Viața este ca un balansoar. Un domeniu poate părea că merge mai bine decât celălalt, așa că atunci când simți că dragostea nu este așa cum ți-ar plăcea să fie, canalizează-ți energia acolo unde te simți cel mai bine. Un impuls de încredere poate fi puternic și îți poate reîmprospăta mintea atunci când ai nevoie să schimbi vitezele și să te concentrezi asupra unei probleme de relație.


Taur

Cu Luna de astăzi opusă lui Venus retrograd, privirea în interior este esențială. Permiteți minții dvs. să se liniștească suficient de mult pentru a vă auzi vocea interioară. S-ar putea să nu vezi anumite lucruri în timpul grabei vieții, dar atunci când permiți doar mici pauze între evenimente sau timp împărtășit cu alții, atunci este momentul în care schimbi brusc o perspectivă.

 

Gemeni

Ce părere ai despre viitorul tău? Astăzi, Venus opusă Lunii s-ar putea să te facă să te întrebi despre locurile în care viața ta și chiar identitatea ta se îmbină cu lumea din jurul tău. Acolo unde îi lași pe alții să intre în viața ta, se poate manifesta haosul. Reacțiile puternice te pot face să te întrebi dacă nu cumva ai dat prea mult, prea devreme, iar acesta ar putea fi un lucru important pe care să îl revizuiești săptămâna aceasta în singurătatea liniștită a propriilor gânduri.


Rac

Oamenii se schimbă atunci când sunt într-o relație, dar cel mai bine este să o faci fără a fi nevoit să mulțumești pe altcineva. Singur sau într-o relație, actuala Lună în semnul tău zodiacal este un motiv pentru a te uita la viața ta pentru a vedea cum să te îmbunătățești. Este ușor să te uiți la ceea ce face partenerul tău sau alte persoane, dar schimbarea de care vei vedea cele mai multe beneficii va veni din deciziile pe care le iei și care au un impact direct asupra vieții tale - cu sau fără să fii împins de o altă persoană.

 

Leu

Problemele de încredere și un sentiment de "nu pot avea încredere în nimeni în acest moment" pot apărea atunci când Luna în Rac tranzitează casa ta solară a dușmanilor. Realitatea este că aproape întotdeauna există ceva care îți poate submina timpul, energia și efortul. Partenerii într-o relație încearcă să îi remarci mai devreme decât mai târziu. Când a fost ultima dată când tu și partenerul tău ați analizat starea relației voastre? Săptămâna aceasta este timpul să faceți o mini-verificare pentru a vedea cum vă simțiți amândoi.


Fecioară

Ziua a fost făcută pentru a te distra și a fi jucăuș, Fecioară. Este un moment minunat pentru a te bucura de compania unui prieten făcând ceva simplu și distractiv. Distrează-te fără așteptări.

Vezi unde ajung lucrurile dacă nu ești sigur că vrei să treci linia. Dragostea poate înflori între prieteni și dacă nu simți că vibrația este reciprocă, este în regulă.

 

Balanță

O parte din tine își dorește doar un pic de recunoaștere din partea partenerului, dar de multe ori pare cel mai greu de obținut din partea familiei. Nu poți impune respect, dar poți stabili limite în viața ta care să te împiedice să experimentezi opusul - lipsa de respect. Și, dacă ai membri de familie toxici, distanțează-te pentru binele sănătății tale mintale.

 


Scorpion

Iubirea este aventura supremă, Scorpionule, așa că atunci când începi să te îndrăgostești tare de cineva este ca și cum toate gărzile tale încep să cadă și vrei să-ți deschizi larg inima și să-l lași pe celălalt să intre. Este bine să simți aceste emoții puternice, dar este posibil să dorești, de asemenea, să fii atent. Lasă o persoană să câștige încrederea pe care ești atât de dispus să i-o acorzi. Nu există regrete atunci când lași dragostea să-și ia timpul.

 


Săgetător

Secretele te pot ține ostatic, Săgetătorule. S-ar putea să ai impresia că ceilalți știu ce gândești și ce simți din cauză că tinzi să fii prea sincer. Nesiguranța și sentimentele tale de sindromul impostorului vor dura doar o clipă. Odată ce începi să vezi că singurul mod în care oamenii îți pot sesiza temerile este dacă le împărtășești cu voce tare, vei începe să te simți mai confortabil în pielea ta.


Capricorn
Atunci când doi oameni intră într-o relație, devin oglinzi unul pentru celălalt, așa că astăzi, când Luna vorbește cu Venus, s-ar putea să vezi defectele partenerului tău. Va fi atât de tentant să arătați cu degetul spre ele și să le judecați, dar nu uitați că ceea ce vedeți la ei este, cel mai probabil, ceea ce ei văd la voi.


Vărsător

Te simți neliniștit în legătură cu întâlnirile sau cu direcția pe care o va lua viața ta amoroasă? Este normal să ai atât de multe sentimente amestecate cu privire la ceea ce va aduce viitorul. Nu lăsa grijile să te descurajeze sau să te țină pe loc. În schimb, concentrează-te pe ceea ce poți face puțin câte puțin, apoi lasă viața să se ocupe de restul.


Pești

Ziua este perfectă pentru romantism, Pești. Cu Luna în sectorul tău de plăcere, este timpul să te relaxezi și să lași grijile deoparte pentru o zi. Umpleți ziua cu plăceri simple și încercați să trăiți în prezent.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel