Horoscop, duminică, 14 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop. Soarele va face un careu cu Jupiter.

Efectul careului Mercur-Uranus continuă și astăzi. Vom spune lucruri nedorite, dar dacă stăm să analizăm pe urmă, ne vom da seama că nu am făcut asta degeaba. Careul dintre Soare și Jupiter va predispune la excez de zel, la dorința de a demonstra.

Berbec

Vei face tot posibilul să nu stai cu gândurile tale. S-ar putea să te lupți cu unele îndoieli față de propria persoană, care nu îți convin deloc.

Taur


Partenerul are mai multă putere asupra ta decât ți-ai dori. Te convinge imediat că unele îndoieli de-ale tale nu au rost, dar nu îți oferă argumente concrete.


 
Gemeni

Te va cuprinde o stare de oboseală pe toate planurile: minte, trup și suflet. Vei trage de tine pentru a te ocupa de treburile gospodărești.

Rac

În prima parte a zilei, vei fi mai sensibil, dar îți vei reveni spre seară. Poți folosi această zi pentru  a face și ceva ce îți umple sufletul de bucurie.

Leu

Careul Soarelui cu Jupiter te va agita serios zilele acestea. Îți va fi greu să păstrezi un echilibru între ceea ce vrei tu și așteptările celorlalți.


 
Fecioară

Nu lăsa toate ideile să îți pună stăpânire pe viață! Este posibil ca unele gânduri să fie mai prăpăstioase decât este cazul.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel