Horoscop, duminică, 13 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 13 august august 2023, potrivit știrileprotv. 

 

 

Horoscop 13 august 2023 – BERBEC

Sunt câteva evenimente prin oraş şi o să le treceţi în revistă, că sunt prieteni cu care vreţi să schimbaţi o vorbă, după ce nu v-aţi mai văzut de un car de ani.

Horoscop 13 august 2023 – TAUR

Poate aveţi de sărbătorit în familie şi o să pregătiţi nişte delicatese ca să-i chemaţi pe fraţi, surori, pe prieteni, la un suc, o îngheţată.

O să le faceţi pe plac celor mici şi o să-i duceţi să facă o baie în mare, sau la piscină, îi duceţi într-un parc acvatic.

Horoscop 13 august 2023 – GEMENI

Din banii strânşi o să scoateţi să luaţi un cadou pentru cei la care vă duceţi în vizită şi s-aveţi de drum, că poate plecaţi mai departe de casă.

O ieşire cu prietenii, într-o staţiune turistică s-ar putea să depăşească bugetul alocat, dar mai aveţi ceva rezerve din colaborări.

Horoscop 13 august 2023 – RAC

E un eveniment în familie şi o s-aveţi nişte invitaţi, chit că ieşiţi cu ei la o piscină, să vă răcoriţi, c-aveţi nevoie şi de spaţiu de manevră.

Se poate să primiţi un cadou, poate fi o zi specială pentru voi dar nu neapărat, cineva care vă iubeşte şi vine cu un cadou.

Horoscop 13 august 2023 – LEU

O să puteţi repara o relaţie care v-a făcut fericiţi, o vreme, dar au intervenit pe parcurs nişte factori perturbatori şi s-a pierdut vibe-ul. Poate-l refaceţi.

O să vă puteţi deplasa spre o staţiune de agrement şi să lăsaţi deoparte grijile, oboseala, ca să fiţi în formă, să vă revigoraţi.

Horoscop 13 august 2023 – FECIOARĂ

Poate reluaţi o preocupare deconectantă, vreun sport de agrement, ori o fi o reuniune cu prietenii ca să vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Poate plecaţi într-o excursie, cu trenul, cu vaporul, pare să fie ceva inedit, poate vă plimbaţi cu hidrobicicleta la mare, sau pe un lac.

Horoscop 13 august 2023 – BALANŢA

O invitaţie la o zi de naştere, sau de căsătorie, şi o să revedeţi prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit cine ştie de când, şi o să vă consolidaţi relaţiile.

O întâlnire - de suflet, poate fi o cină romantică şi o să vă faceţi mărturisiri, jurăminte de credinţă.

Horoscop 13 august 2023 – SCORPION

E momentul adevărului! O să fiţi sinceri cu partenerul de cuplu şi o să afle care vă sunt sentimentele şi ce sunteţi dispuşi să faceţi pentru el.

Revin acei prieteni cu care ieşeaţi pe la evenimente şi o să vă faceţi program de timp liber - dacă nu plecaţi

Horoscop 13 august 2023 – SĂGETĂTOR

Cineva căruia i-oţi fi promis că-i faceţi o vizită vă dă un reminder ca să nu uitaţi să treceţi pe acolo, că sunt chestiuni serioase de luat în discuţie.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva la drum şi să vi se pară potrivită pentru o relaţie, persoană. Rămâne de văzut dacă da, sau nu!

Horoscop 13 august 2023 – CAPRICORN

O apariţie - surpriză, vă scoate cineva din oala cu melancolie şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, că poate vă îndrăgostiţi şi n-o să mai ştiţi pe ce lume sunteţi.

O să primiţi o invitaţie la masă, poate e un eveniment festiv, sau o cină în doi, un tete a tete.

Horoscop 13 august 2023 – VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi la o ceremonie religioasă, e un party la care o s-ajungeţi şi voi, chiar dac-o să trebuiască să rulaţi pe autostradă, că e în alt oraş.

Se poate să recuperaţi nişte bani, e cineva care avea să vă dea înapoi o datorie şi o să aveţi de cheltuială, să ieşiţi la masă cu prietenii.

Horoscop 13 august 2023 – PEŞTI

O veste bună de la cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă convingă, poate chiar azi, să vă implicaţi într-o colaborare care se va bucura de succes.

Se pare că v-a răzbit dorul de cineva şi o să faceţi drum la malul mării, la munte, acolo unde v-aşteaptă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 13 aug 2023, 08:13 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience