Horoscop dragoste, sâmbătă, 7 octombrie 2023. Previziuni pentru 3 zodii norocoase

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Horoscop dragoste, 7 octombrie 2023.

Luna în Leu ne face să muncim din greu astăzi, iar obiectivul nostru este dragostea, romantismul și afecțiunea. Gata, gata și gata. Pentru trei semne zodiacale, exact asta am avut nevoie. Deja este 7 octombrie 2023, notează Yourtango.com

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Tot ce ai nevoie sunt cele mai mici semne și BAM, ai venit cu toată afecțiunea și dragostea pe care partenerul tău romantic le va avea vreodată... într-o singură ședință! Ești atât de entuziasmat să fii tandru și adorabil astăzi, iar partenerul tău va aprecia cu siguranță eforturile tale naturale. Ziua este 7 octombrie 2023; tranzitul benefic este Luna în Leu. Între cele două, ești în elementul tău, Taur.

Te gândești întotdeauna la tine ca la un iubitor mai degrabă decât la un luptător, chiar dacă te vei ridica pentru tine dacă ești presat. Dă-ți o zi în care Luna în Leu strălucește pe cer și singurul lucru pentru care vei fi bun este iubirea, dulce iubirea. Ești și complet irezistibil pentru partenerul tău, ceea ce face ca ziua să fie foarte satisfăcătoare în privința iubirii, afecțiunii și a unei romance profunde (chiar dacă e puțin clișeic). Yay!

Leu
(23 iulie - 22 august)

Lasă-le pe seama ta să profiți la maximum de Luna în Leu pe 7 octombrie 2023. Acesta este lucru tău, Leu... vrei dragoste. Vrei să primești, să oferi, să faci parte din ea și să o împărtășești. Dragostea este cartea ta de vizită, și pentru că ești cineva care are pe cineva foarte special cu care să împărtășești acest sentiment, poți considera astăzi că e norocoasă și plină de sentimente bune.

Ești maestrul manifestării publice a afecțiunii, pentru că nu-ți pasă ce cred ceilalți despre tine și partenerul tău. Într-un fel, ești puțin exhibiționist în ceea ce privește asta. Întreaga situație te face să râzi și este făcută cu inimă bună. Tu și partenerul tău nu lăsați nimic să vă stea în cale astăzi. În timpul Lunii în Leu, poți respinge cu ușurință negativitatea, și cu siguranță o vei face dacă îndrăznește să-și arate capul urât. Nici un pic! Să plece, negativitate!

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi este ziua în care pui în practică toată experiența ta și ajungi la cunoaștere. Această cunoaștere se manifestă sub forma păcii în viața ta sentimentală. În timpul Lunii în Leu, vei vedea că poți petrece doar atât de mult timp acumulând experiență. Unele dintre momentele tale trebuie să fie petrecute bucurându-te de roadele cunoașterii tale. Ai făcut multe progrese în ceea ce privește dragostea, și pe 7 octombrie 2023, vei realiza că este timpul să pur și simplu... te bucuri de ceea ce ai.

Nu trebuie să-l analizezi sau să-l faci să aibă sens. Ceea ce ai este o relație bună și stabilă care are nevoie de atenție bună și stabilă, iar asta îți oferă Luna în Leu. Astăzi, vei îndepărta atenția de la tine și de la învățăturile tale și o vei acorda în întregime persoanei pe care o iubești. Fără regrete aici. Te-ai antrenat pentru acest moment de mult timp acum. Bucură-te de frumusețea și afecțiunea care vin odată cu Luna în Leu pe 7 octombrie 2023.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel