Horoscop dragoste, sâmbătă, 30 septembrie 2023. Previziuni pentru 3 zodii norocoase

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Horoscop dragoste, 30 septembrie 2023.

Avem trei semne zodiacale care acceptă ideea că nimic nu durează pentru totdeauna, și dacă asta este adevărat, atunci trebuie să facem ce e mai bun din ziua de azi. În dragoste și romantism, asta înseamnă că vom face lucruri precum să ne angajăm față de cei dragi sau să le arătăm partenerilor că suntem fideli cuvântului nostru și că, dacă este nevoie de schimbare pentru a face totul să funcționeze, atunci schimbarea va avea loc. Suntem curajoși și un pic nebuni astăzi, și toate acestea pentru a accepta viața fără a o combate. Suntem aici unii pentru alții. Nu mai există motive să ne luptăm. Timpul trece repede., notează Yourtango.com

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești plin de pozitivitate, energie și dragoste pentru viață. Simți prietenie și acceptare din partea celor din jur, iar când vine vorba de viața ta romantică, ești destul de fericit cu felul în care lucrurile au început să se aranjeze. A durat ceva timp, dar, după cum știi, practica înseamnă perfecțiune, și cu siguranță așa se simte în timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Uranus pe 30 septembrie 2023.

Ai un mod ușor de a folosi cuvintele astăzi, ceea ce spune mult, deoarece adesea poți părea "prea mult" sau "intens". Practic nu există intensitate în această zi, lăsând loc pentru creștere și partajarea ideilor. Partenerul tău se simte bine să-ți dezvăluie câteva din secretele lui, deoarece nu simte că le vei folosi ca mijloc de presiune. Este o zi de înțelegere și iubire reciprocă. Vă acceptați unul pe celălalt și sunteți pregătiți să intrați în luna octombrie ținându-vă de mână.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Trigonul lui Mercur cu Uranus te îndeamnă să împărtășești cu partenerul tău cele mai nebune idei, fie doar pentru amuzament, fie... să vezi dacă îți poate urma gândurile în afara cutiei. Îi iubești atât de mult pe cei cu care ești pentru că îi consideri unici, ca și tine.

Astăzi, în timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Uranus pe 30 septembrie 2023, vei simți că cei doi sunteți pe cale să porniți împreună într-o călătorie reală în viață. Știi că a trebuit să petreceți suficient timp împreună pentru a decide dacă vrei să continui cu ei. Vei vedea că această persoană este "cea potrivită până în ziua de azi". Sunt la fel de nebuni ca tine, diferiți ca tine, cu gândire complet liberă și bizară... ca tine. Este o potrivire făcută în cer, Balanță, și ești pregătit pentru asta!

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă nu vrei să crezi că trăiești pentru viitor, nu poți să nu vezi că viața ta sentimentală este pe cale să se transforme în ceva uimitor... foarte curând. În timpul tranzitului lui Mercur în trigon cu Uranus, ceea ce ai lucrat până acum începe să se manifeste așa cum îți dorești. Acest lucru înseamnă că tu și partenerul tău romantic sunteți pe cale să treceți peste o limită care vă va aduce într-un spațiu nou în relație. Aceasta este ziua în care știi că vrei să fii într-o relație exclusivă și angajată cu această persoană.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel