Horoscop DRAGOSTE pentru luna octombrie, 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Previziuni astrale pentru luna octombrie, 2023. 

Berbec

Eclipsa Solară în Balanță activează sectorul romantismului și relațiilor, aducându-ți un început nou și incitant. Cu Soarele și Mercurul în această zodie în prima jumătate a lunii octombrie 2023, dragostea va fi centrul atenției tale. Începi această nouă fază în viața ta, după Luna Plină în Berbec din septembrie 2023, și vei face o prioritate din propria creștere.

Taur

Scorpionul este semnul opus ție și reprezintă tot ce ține de dragoste, relații și romantism, ceea ce înseamnă că luna următoare va fi plină de astfel de lucruri. Marte este prima planetă care trece în Scorpion, dar pe 23 octombrie, odată cu apariția Soarelui și a lui Mercur în acest semn de apă, ești pregătit să te concentrezi asupra schimbării, romantismului și, în cele din urmă, să îți permiți să fii suficient de vulnerabil pentru a crea relația pe care o cauți.

Gemeni

Octombrie 2023 aduce o mulțime de energii vindecătoare, deoarece Luna Nouă în Balanță are loc pe 14 octombrie, punând în evidență sectorul bucuriei, familiei și angajamentului, în timp ce mai târziu, Luna Plină în Taur te ajută să vindeci ceea ce te-a împiedicat să fii tu însuți. Este sugerată împăcarea cu trecutul, astfel încât acesta să nu mai fie un motiv pentru a te simți fără liniște.

Rac

Totul funcționează întotdeauna în favoarea ta, Rac, dar în octombrie 2023, vei începe în cele din urmă să vezi cât de adevărat este acest lucru. Pluto în Capricorn, care reprezintă sectorul iubirii, revine la mersul direct pe 10 octombrie, ajutându-te să îți exprimi dorințele și aspirațiile în ceea ce privește dragostea, în timp ce Eclipsa Solară în Balanță activează teme legate de casă și familie, permițându-ți să ai începutul nou pe care l-ai visat.

Leu

Odată cu plecarea lui Venus din zodia ta, după ce a fost acolo din iunie 2023, poți creea mai mult spațiu pentru a te concentra asupra altor aspecte ale vieții tale, inclusiv cele mai apropiate de tine. Perioada de retrogradare a lui Venus în zodia ta  îți ajută să fii mai autentic în ceea ce îți dorești, dar trebuie să îți amintești și ce înseamnă cel mai mult pentru tine. În ultimele luni, ai avut dreptate să te concentrezi mai mult asupra ta, dar acum este momentul să te asiguri că partenerul tău și cei pe care îi iubești simt că sunt apreciați și valorizați.

Fecioară

Există momente în viață în care pare că există începuturi noi, și pentru tine, aceasta este una dintre acele faze. Fie că este vorba despre relația ta, despre casă sau chiar despre tine însuți, lucrurile se schimbă, și deși toate sunt pozitive, asta nu înseamnă că nu va dura totuși timp să îmbrățișezi măreția scopului și bucuriei lor.

Pe măsură ce te așezi în aceste momente, în special odată cu trecerea lui Venus în Fecioară pe 8 octombrie, care te ajută să îmbrățișezi mai multă iubire de sine și recunoștință, te vei opri pentru a aprecia toate reaizările tale.

Balanță

Pe măsură ce începe octombrie 2023, trebuie să faci o pauză și să te asiguri că ești sincer și autentic în relația ta. Sentimentele tale interioare nu pot fi ignorate, și în timp ce universul te îndrumă să gândești la noi obiective și vise, trebuie să te asiguri că relația ta poate evolua odată cu tine.

Pe măsură ce două persoane petrec mai mult timp împreună, pot să se apropie sau să se îndepărteze, în funcție de creșterea personală și deciziile pe care le iau în viața lor. Dragostea veșnică nu înflorește din simpla refuzare de a se despărți, ci din asigurarea continuă că ambele persoane cresc împreună.

Scorpion

A fost o călătorie destul de romantică pentru tine începând din noiembrie 2021, când ciclul eclipselor a început în zodia ta a Scorpionului și în Taur, care guvernează sectorul tău romantic. De atunci, ai înțeles mai bine ce presupune o iubire sănătoasă și stabilă - nu doar o aventură excitantă sau o pasiune trecătoare. Ai văzut cum stabilitatea poate aduce o pasiune nouă și cum, prin acceptarea mai multor lucruri, primești mai mult.

Săgetător

Este în regulă să petreci timp singur sau în lumea ta pentru a-ți clarifica sentimentele și ceea ce îți dorești, dar trebuie să te asiguri și că ești deschis partenerului tău. Octombrie 2023 este o lună în care nu numai că te vei concentra mai mult asupra îmbunătățirii de sine, dar cu Sezonul Scorpionului activând inconștientul tău, împreună cu Luna Nouă cu Eclipsă Solară în Balanță aducând teme legate de obiective și despre persoanele cu care te-ai înconjurat, există o probabilitate a dorisă ai  timp pentru tine , pentru a procesa tot ceea ce apare.

Scorpion

A fost o adevărată călătorie romantică pentru tine începând din noiembrie 2021, când ciclul eclipselor a început în zodia ta, Scorpion, și în Taur, care guvernează viața romantică. În această perioadă, ai înțeles mai bine ce presupune o iubire sănătoasă și stabilă, mai degrabă decât o aventură sau o relație pasageră. Ai realizat cum stabilitatea poate aduce o pasiune nouă și că, prin acceptarea de mai mult, primești mai mult.

Săgetător

Este în regulă să petreci timp singur sau să te gândești la sentimentele și dorințele tale, dar trebuie să te asiguri că ești deschis partenerului tău în ceea ce privește procesul tău. Octombrie 2023 este o lună în care te vei concentra asupra dezvoltării personale, dar, odată cu intrarea Sezonului Scorpionului în sectorul inconștientului, împreună cu Luna Nouă cu Eclipsă Solară în Balanță, care aduce în prim-plan teme legate de obiectivele tale și cu cine te-ai înconjurat, este posibil să dorești și să ai nevoie de timp pentru tine pentru a procesa tot ceea ce apare.

Capricorn

Ai fost nerăbdător să începi lucruri noi în viața ta, și acum ești gata să faci pace cu trecutul. Uneori, lucrurile nu se întâmplă așa cum ai sperat, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu pot fi diferite în viitor. Desigur, acesta a fost un lucru pe care a trebuit să îl înveți singur.

Vărsător

Te așteaptă câteva oportunități noi și interesante, odată cu apogeul Eclipsei Lunare cu Lună Plină în ziua de sâmbătă, 28 octombrie; totuși, și Luna Nouă cu Eclipsă Solară în Balanță pe 14 octombrie contribuie la începerea unei faze de abundanță, expansiune și aventură. Octombrie 2023 este o lună a finalurilor și a începuturilor, temă simbolizată de noul ciclu de eclipse în Balanță și de ultima eclipsă din Taur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel