Horoscop DRAGOSTE pentru acest weekend. Zile perfecte pentru 'acea discuţie' cu persoana de care îţi place!

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Vineri, Mercur și Uranus, planeta schimbării, se armonizează, aducând conexiuni și conversații surpriză. Duminică, o conexiune Marte - Uranus te face să te simți mai aprins și mai plin de viață - perfect pentru a începe discuţii cu cineva de care eşti interesat/ă. 

Se apropie și sezonul Fecioarei, aducându-te înapoi pe pământ după marea 'petrecere' care a fost sezonul Leului. Dar nu te întrista! Profită de ultimele zile din semnul de foc să încingi atmosfera în acest weekend.


 
Luni, această atmosferă serioasă continuă atunci când Venus și Saturn, planeta structurii, se conectează. Acest lucru descurajează flirtul superficial sau legăturile, dar este vremea astrologică perfectă pentru experiențe serioase de construire a relațiilor. Marți, Mercur și Neptun tulbure se opun reciproc, creând condiții pentru o comunicare neclară. Întârziați orice conversaţii importante până joi, când Mercur se conectează cu Pluto și deschide ușa pentru discuții majore care vă pot schimba (constructiv!) viața de cuplu.

BERBEC

Acest weekend = puţin deşert în viața ta amoroasă. De fapt, întreaga săptămână nu este chiar cine ştie ce ... și datorită sezonului Fecioară care te-a transformat într-o persoană ocupată, această atmosferă nu se schimbă prea curând. Dacă eşti singur, nu te aştepta la multe conexiuni noi, dar dacă eşti cuplat sau te vezi cu cineva, acesta ar putea fi de fapt un moment destul de productiv. Dacă doreşti să îţi transformi pasiunea pentru acea persoană în ceva mai serios, conexiunea lui Venus și Saturn face ca ziua de luni să îți aducă focul necesar pentru această mişcare!

TAURUL

Ooh la la! Te simți aprins și plin de viață și, norocos, stelele îți trimit toate calitățile! Acest weekend ar putea începe lent, în timp ce te trezești din somnul de pisică de o lună, din sezonul Leului, dar când Soarele intră în Fecioară lun, ești gata să pleci! Aceasta este o săptămână minunată pentru a decide exact cine / ce vrei în viața ta amoroasă, să fii îndrăzneț și să mergi să îl obţii. Dacă ești singur/ă, ai grijă miercuri. Opoziția Mercur / Neptun este un steag roșu pentru oamenii care joacă jocuri sentimentale, așa că fii cu ochii pe jucători!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel