Horoscop DRAGOSTE. Mihai Voropchievici, greșelile pe care le fac zodiile în iubire

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a spus care sunt greșelile pe care le fac zodiile în dragoste. 

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat destinul fiecărei zodii în parte. 


BERBEC

Face trei greșeli: se bagă în relații interzise, nu renunță mereu la libertatea lui de a acționa, iar când are o problemă de rezolvat în cuplu și vede că nu poate, în loc să lupte ca să rezolve, se întoarce și pleacă sau se retrage.

 

TAUR

Caută să pară inabordabili. Atunci când te apropii de un astfel de nativ, începe să vorbească, despre familie, despre copii și îl pune pe fugă pe potențialul pretendent. O altă greșeală făcută de nativul în Taur este aceea că el caută să-și modeleze partenerul. Cu prima ocazie, partenerul sau partenera se duce și caută liniștea în altă parte.

 

GEMENI

Au un exces de nehotărâre, teama de a nu greși în alegeri și de multe ori ajung să rămân singuri. Uneori nativii Gemeni vorbesc prea mult de lucruri care nu se spun încă de la prima întâlnire. Nu ar trebui să-și pună prea ușor defectele pe tapet sau să povesteasc prea multe despre fostele relații.

 

RAC


Racii, care sunt niște nativi iubitori de oameni, greșesc prin faptul că au prea mare încredere în oameni. Au o sensibilitate și o emotivitate ieșite din comun și din cauza asta are uneori tendința de a se victimiza. 

 

LEU

Nativii Leu vor să dețină controlul încă de la prima vedere. În plus, de multe ori, confundă atracția sexuală cu iubirea, merg pe principiul simpatie din prima sau antipatie din prima. Leul are posesivitatea lui și poate crea și în acest fel mici disensiuni.

 

FECIOARA

Fecioarele sunt foarte critice, țintesc mereu idealul, vor ca lucrurile să se întâmple în condițiile pe care le impun ele. Nu fac primul pas de teamă să nu aibă senzația că nu au făcut o alegere greșită și se tem să nu fie respinse.

 

BALANȚA

Balanțele nu spun deschis de la început ce vor. Sunt firi care fac de multe ori compromisuri pentru a obține pacea. De multe ori nu uită fostele iubiri și o mare parte din nativii Balanță se întorc după ani de zile, când dau de niște lucruri neplăcute, la fostele iubiri.

 

SCORPION

Are un punct forte care de multe ori e și bun, dar e și rău: caută numai compatibilitatea sexuală și nu pe cea afectivă. Caută să-și controleze partenerul, să-l țină din scurt pentru că este gelos. Dar niciodată nu-i spune clar partenerului ce îți dorește.

 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor să se simtă în siguranță și fug de suferință. Cumva, se sabotează singuri, își pun singuri obstacole și caută pretexte. Când un Săgetător, care este 'foc', găsește pe cineva care știe să stingă focul, pune mâna pe el.

 

CAPRICORN

Capricornii sunt mai pesimiști - tot ce văd în jur e gri. Uneori nu se implică emoțional ca să nu sufere, cu toate că sunt firi pasionale. Ca să nu sufere, de multe ori nici nu comunică. Un Capricorn poate fi citit privindu-l în ochi, nu urmărindu-i buzele.

 

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători dragostea nu e suficientă, trăiesc în trecut cu greșelile lor, nu vor să vadă prezentul. Relaționează la trecutul care poate nu a fost plăcut, dar se văd mereu în postura de a-l căra după ei. Ei nu pot să înțeleagă că greșelile lor pot fi date la o parte și teama de a nu li se întâmpa același lucru rămâne o bună perioadă de timp în mintea lor.

 

PEȘTI

Peștii iubesc foarte mult și cer în schimb extraordinar de puțin. Ei vin cu dragostea aceea divină din toate punctele de vedere, sunt foarte ofertanți și greșesc de multe ori. Fiind o zodie de apă fac râuri-râuri de lacrimi, se exteriorizează, dar în același timp sunt și cu ochii în stânga și în dreapta ca să vâneze o altă nouă posibilitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel