Horoscop dragoste, miercuri, 10 iulie 2024. Cum este afectată fiecare zodie pe plan amoros

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lucas Lenzi

Miercuri, 10 iulie, Soarele în Rac se va alinia cu Saturn retrograd în Pești pentru a te ajuta să vezi mai clar care este scopul conexiunii tale, astfel încât să poți învăța lecția karmică și să poți atrage și construi o iubire mai sănătoasă.

Iată cum afectează Soarele și Saturn horoscopul dragostei fiecărui semn zodiacal pe 10 iulie 2024.

Berbec
Doar pentru că nu a funcționat înainte nu înseamnă că nu este menit să funcționeze acum, Berbec. Dar pentru a te simți cu adevărat încrezător că abordezi problemele inimii diferit, trebuie să îți iei timp să reflectezi asupra creșterii tale personale. Dacă abordezi dragostea în aceleași moduri, atunci probabil rezultatele vor fi aceleași. Dar dacă te uiți în interior, gata să îți asumi responsabilitatea, atunci poți vedea cum creșterea ta personală poate schimba totul în ceea ce privește dragostea pe care o accepți.

Taur
Nu poți păstra pe cineva în viața ta doar pentru că nu vrei să fii singur, Taur. Deși acesta este un motiv comun, nu ia în considerare singurătatea care derivă din a fi într-o conexiune nesănătoasă sau unilaterală. Încearcă să realizezi că există o diferență între a fi singur și a fi singuratic, astfel încât să ai puterea de a lua orice decizie care susține creșterea ta, indiferent de ce ar putea însemna asta.

Gemeni
La un anumit moment, universul te va bate întotdeauna pe umăr și îți va spune că este timpul să crești, Gemeni. În acel moment, totuși, ai încă o alegere. Pe cât de mult va conspira universul pentru a te aduce într-un anumit moment, ai mereu liberul arbitru, pentru că ceea ce alegi este, de asemenea, ceea ce vei atrage mai mult. Dacă dorești o relație diferită, una care este mai apropiată, mai constantă sau chiar angajată – atunci ar fi util să reflectezi mai întâi asupra ta pentru a vedea ce fel de energie ai emanat.

Rac
Una dintre cele mai importante lecții pe care vei fi ghidat să le înveți, Rac, este prioritizarea propriei tale persoane și a viselor tale. Dragostea este totul pentru tine, la fel ca și familia și casa ta. Deși aceasta este o calitate admirabilă, poate deveni dăunătoare dacă lași relația sau partenerul tău să determine ce alegeri faci pentru tine. Construirea autonomiei și învățarea modului de a-ți păstra identitatea într-o relație poate părea contradictorie la început, dar în final, doar întărește legătura cu partenerul tău.

Leu
Petrece timp reflectând asupra a ceea ce ai învățat despre dragoste și chiar despre tine, dragă Leu. Fie că este vorba despre tiparele tale, alegerile tale sau chiar modul în care ai gândit despre dragoste, ceva important s-a schimbat în psihicul tău. Singura problemă este că încă nu ai implementat creșterea pe care ai făcut-o intern în viața și relația ta. Nu te teme niciodată de creștere, chiar dacă pare că te aduce înapoi la punctul de plecare, deoarece abilitatea de a începe din nou este de fapt unul dintre cele mai mari daruri ale universului.

Fecioară
Există întotdeauna o diferență între ideea de dragoste și realitatea ei, Fecioară. Nu ești singur în a te întreba cum să fuzionezi această diferență, dar este una pe care ești rugat să o iei în considerare cu atenție în acest moment. Doar pentru că ai avut o viziune specifică pentru viața și relația ta care nu se desfășoară exact cum ai sperat, nu înseamnă că nu este tot ceea ce ai nevoie. Deși nu ar trebui să compromiți valorile sau nevoile tale, ar putea fi util să-ți deschizi inima și să faci loc pentru realitatea iubirii care este în prezent în viața ta.

Balanță
Ai făcut atât de multă muncă recent, dragă Balanță, dar trebuie să te asiguri că o onorezi în timp ce continui să construiești această relație cu partenerul tău. Amintește-ți când ți-ai promis că vei lăsa în urmă acele calități de a face pe plac oamenilor? Ei bine, se pare că ai evitat încă anumite probleme, fără să vrei să îți deranjezi partenerul sau chiar viața pe care speri să o creezi. Dar astăzi, s-ar putea să te simți expus când realizezi că nu poți proteja partenerul tău de adevăr, indiferent cât de mult ai încercat.

Scorpion
În cazul tău, Scorpion, trebuie să visezi mai mare decât ai făcut-o în ceea ce privește dragostea. Se pare că, pentru cea mai mare parte a vieții tale, ai acceptat doar bucăți din ceea ce îți doreai cu adevărat ca relație. Cu toate acestea, recent, ai început să vezi cum te-ai subevaluat în acest proces. Este timpul să visezi mai mare și să ridici miza în ceea ce privește dragostea. S-ar putea să nu ai ceea ce ai crezut că îți dorești mereu, dar asta nu înseamnă că nu va fi chiar mai bun.

Săgetător
Astăzi, există unele mișcări pozitive pe planul domestic, dragă Săgetător, care pot ajuta la aducerea unor confirmări în relația ta. Dacă ți-ai făcut treaba, ar trebui să te simți mai ancorat și încrezător în relația ta, ceea ce îți va permite să fii prezent pentru acest pas următor al relației. Fie că este vorba de mutatul împreună, achiziționarea unei case sau chiar o renovare, ești pregătit pentru ceea ce urmează. Doar nu lăsa nicio distragere, inclusiv anumite persoane, să îți deturneze calea.

Capricorn
Nu trebuie să te grăbești să ajungi la nicio linie de sosire, Capricorn. În schimb, cea mai sănătoasă dragoste este cea pentru care tu și partenerul tău puteți crea spațiu. Ia-ți timp astăzi pentru a crea oportunități de a vorbi, fie că este vorba despre ceva anume sau nu. Simplul fapt de a-i arăta partenerului tău că nu există nicăieri unde trebuie să te grăbești poate ajuta la crearea unei conexiuni mai profunde. Ideea este să încetinești și să fii prezent.

Vărsător
Este în regulă să simți că trebuie să îți protejezi relația, Vărsător, dar realitatea este că nu ar trebui să simți că trebuie să faci asta singur. Ar trebui să fii atent cu cine discuți provocările sau evenimentele romantice, deoarece nu toți pot fi cu adevărat de partea ta sau în postura de a oferi sfaturi utile. Deși acest lucru poate fi dificil de acceptat, învățând să îți protejezi relația și să aduci orice probleme direct partenerului tău în locul altora, poți ajuta cu adevărat să crești în modurile pe care le dorești cu adevărat.

Pești
Deși poate nu este ușor să te uiți în oglindă și să vezi cum ai blocat dragostea pe care ai dorit-o întotdeauna, ar putea fi deosebit de benefic, Pești. Desigur, simți că porți povara deciziilor trecute sau chiar a inimii frânte, dar nu te poți lăsa atât de speriat de a fi rănit din nou încât să sabotezi această relație. Permite-ți să găsești iertare, nu doar pentru alții, ci și pentru tine însuți, astfel încât să poți îmbrățișa cu adevărat această nouă conexiune romantică pentru tot ceea ce este. Și sugestie: această dragoste poate fi de fapt cea care durează pentru totdeauna.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel