Horoscop dragoste, marți, 9 iulie 2024. Cum este afectată fiecare zodie în parte

Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Există întotdeauna o cale superioară pe care o poți alege în viață, una care este reprezentată de creșterea și vindecarea ta, astfel încât să nu mai fie nevoie să treci prin lecții dureroase. În astrologie, calea sinelui tău superior, sau chiar a destinului, este guvernată de Nodul Nord.

Pe măsură ce Nodul Nord în Berbec se aliniază cu Jupiter în Gemeni pe marți, 9 iulie, vei primi o oportunitate pentru creștere, expansiune și chiar mai multă pozitivitate în relația ta romantică. Deși poate părea că îți cere multe, acest dar te poate ajuta să îmbrățișezi mai multe binecuvântări decât lecții în viața ta romantică.

Berbec

Cheia pentru tot ceea ce vrei, Berbec, este în interiorul tău. Când poți să te ridici, vindecând părțile din tine care au luat decizii pentru validare externă sau pentru că ai pus la îndoială valoarea ta – întreaga ta viață se schimbă. Lasă această energie să te ajute să realizezi exact ce meriți de la viață și dragoste, astfel încât să te poți arăta ca cea mai bună versiune a ta pentru persoana specială din viața ta. Odată ce faci asta, multe dintre blocajele percepute în calea dragostei vor dispărea.

Taur

Există o lume întreagă în interiorul tău, dragă Taur, pe care nu o recunoști adesea. Dar, pe măsură ce energia de astăzi continuă să-ți infiltreze viața, este important să recunoști că primești anumite mesaje divine cu un scop. Există o conexiune romantică la care ai fost chemat să te gândești din nou sau pe care nu ai lăsat-o complet.

Gemeni

Trebuie să găsești echilibrul între a fi un suflet independent și a îmbrățișa beneficiile unui parteneriat, Gemeni. Deși nu ar trebui să simți niciodată că trebuie să-ți abandonezi visele pentru altcineva, vrei să te asiguri că îți creezi spațiu pentru partenerul tău. Aceasta nu te va face dependent de el, ci, în schimb, va facilita o conexiune mai profundă în relația ta. Învață când să renunți și chiar când să ceri ajutor.

Rac

A te simți valorizat în relația ta este esențial pentru tine, dragă Rac. Dar, în funcție de unde te afli cu tine însuți, aceasta poate schimba ce ai nevoie pentru a te simți valorizat. În loc de dependență simplă sau chiar dinamici de relație codependentă, încearcă să gândești mai amplu și dintr-o perspectivă mai sănătoasă. Vrei ca partenerul tău să fie puternic pentru tine, ceea ce înseamnă că poate trebuie să regândești cum îți poate valida partenerul valoarea în această relație. Dar, atenție, poate schimba și modul în care te valorizezi pe tine însuți.

Leu

Nu încerca să te convingi să renunți la ceva acum, Leu. Simți chemarea expansiunii incredibil de puternic în acest moment și este pentru că trebuie să-ți îmbunătățești viața și chiar relația. Dar cauți sprijin în a face asta. Cu relația ta romantică încă în dezvoltare, ar putea fi mai bine să te bazezi pe prieteni sau familie, deoarece partenerul tău s-ar putea să nu te sprijine complet în creșterea de care ai nevoie. Deși ar putea să vină în cele din urmă, este important să te asiguri că cei în care ai încredere sunt cu adevărat de partea ta.

Fecioară

Pentru a experimenta perioade de transformare care schimbă viața, trebuie să renunți la control, Fecioară. Este firesc să vrei să direcționezi chestiunile romantice, dar în acest caz, se pare că ai făcut deja tot ce ai putut. Nu ești singurul responsabil pentru ceea ce urmează să se întâmple, dar trebuie să te asiguri că te predai. Încearcă să observi mai mult și să controlezi mai puțin, astfel încât să te simți încrezător că orice se întâmplă în viața ta este cu adevărat menit să fie.

Balanță

Ești pe o cale frumoasă de creștere, dragă Balanță. Această călătorie este una care va ajuta probabil să schimbe aproape toate aspectele vieții tale, dar este și una care poate servi ca un semnal de trezire în relația ta romantică. Promite-ți să fii sincer transparent cu partenerul tău, spunând tot ce este în mintea ta și ce vrei pentru viața ta. Astfel vei ști dacă viețile voastre chiar se aliniază, pentru a te asigura că orice creezi acum va continua să crească.

Scorpion

Nu subestima micile schimbări pe care le poți face în viața ta, Scorpion. Când poți începe să incluzi mai mult din ceea ce vrei și ai nevoie în viața ta de zi cu zi, atunci creezi și scena pentru acele schimbări mai mari pe care le-ai visat. Fericirea nu vine doar atunci când totul este perfect sau când în sfârșit ai acea relație pe care ai visat-o mereu. În schimb, apare în momentele mici în care te alegi pe tine însuți.

Săgetător

Ești într-unul dintre cele mai bune momente pentru a propune sau accepta un angajament semnificativ, Săgetător. Dar pentru a te asigura că urmezi calea sufletului tău, trebuie să verifici și cum te simți în relația ta. Relația ta ar trebui să te inspire să crești și să te ajute să devii mai mult persoana care îți dorești să fii. Dacă nu, s-ar putea să te regăsești depășind dragostea pe care ai acceptat-o anterior pentru a face loc pentru ceva nou.

Capricorn

Ar fi benefic să stai mai aproape de casă astăzi, Capricorn. Fie că este vorba de a te relaxa pentru a te ocupa de casă sau curte, sau chiar să petreci timpul relaxându-te cu partenerul tău – ești direcționat să-ți faci spațiul de locuit sanctuarul pe care sufletul tău îl dorește. Acest lucru ar putea fi și mai metaforic, mai ales dacă tu și partenerul tău ați experimentat o oarecare deconectare. Ia-ți timp pentru a-ți adânci rădăcinile, astfel încât să știi în inima ta că tu și partenerul tău veți continua să creșteți împreună.

Vărsător

Nu este surprinzător, dar comunicarea este unul dintre cele mai importante aspecte ale dragostei, Vărsător. Dar se pare că ai rămas fără cuvinte recent. Deși ai încercat să vorbești despre ceea ce este în mintea ta, ți-a fost greu să fii complet sincer cu partenerul tău. Deși acest lucru poate fi normal uneori, nu există altă modalitate de a ști dacă puteți continua să creșteți împreună decât să faci alegerea de a fi neclintit de sincer. Asigură-te că nu vorbești cu o plasă de siguranță sau încerci să pictezi o imagine mai frumoasă decât este în realitate. Ceea ce partenerul tău are nevoie acum este să audă întreaga adevăr, indiferent dacă este frumos sau nu.

Pești

Meriți să creezi o viață plină de ceea ce contează cel mai mult pentru tine, dragă Pești. Dar pentru a face asta, mai întâi trebuie să înțelegi ce valorezi cel mai mult, și în al doilea rând, trebuie să militezi pentru asta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel