Horoscop dragoste - mai 2022. Zodiile răsfățate de astre

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop dragoste - mai 2022. Trio-ul Venus-Marte-Jupiter în Berbec va retrezi pasiunea din fiecare!

Din mai putem spune că începem să trăim cu adevărat. Din toate punctele de vedere. Dar mai ales în ceea ce privește dragostea. După primele luni în care ne-am scăldat în apele confuze și înșelătoare ale Peștilor, iată că vom trece în competiția Berbecului. Jupiter se va depărta de Neptun din Pești și va intra în Berbec pe 11 mai. Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, tranzitează același semn între 2-28 mai. Iar Marte, responsabil de acțiune și pasiune, va tranzita și el primul semn al zodiacului, cel preferat de altfel, începând cu 25 mai. 

Horoscop dragoste mai 2022

Uitându-mă încă o dată peste aspectele lunii mai, am simțit așa o bucurie, o poftă de viață și dorința de prospețime. Iar toate acestea se vor regăsi în viața fiecărui nativ. Este adevărat că aceia cu marcaj de foc în astrograma personală(Berbec, Leu, Săgetător) vor profita primii de trio-ul Venus/Marte/Jupiter, cu siguranță și ceilalți îl pot folosi. 

Când vorbim de atâtea planete în Berbec, vorbim de noutate. Mulți vor dori să scape de o relație toxică, alții să înceapă să iasă la întâlniri. Cert este că nu vom mai accepta compromisuri și că vom lupta pentru spațiul și libertatea noastră. 

Horoscop dragoste mai 2022.  Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Venus, Marte și Jupiter în semnul tău, ești obligat să ieși din casă. Fie cu partenerul, fie pentru a cuceri. Cu cât vei fi mai curajos, mai încrezător în calitățile tale, fizice în primul rând, cu atât vei fi mai observat de oamenii din jur. Nu trebuie să fie neapărat luna în care să începi o relație nouă, dar va fi una în care să fii foarte admirat de posibili pretendenți. 

Horoscop dragoste mai 2022. Taur/Ascendent în Taur

Pentru tine, luna mai vine cu nevoia de a închide capitole vechi și toxice. Poate este cazul să nu mai răspunzi mesajelor unui fost partener. Să îți dai seama că nu mai există un viitor. Cei care sunt într-o relație trebuie să își accepte greșelile și să se împace. Sau să își ajute partenerul în momentele grele. 

Horoscop dragoste mai 2022. Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă ești singur, fă tot posibilul să accepți toate invitațiile prietenilor. Fie la evenimente personale, fie la unele artistice sau culturale. Deci nu sta în casă deloc! Dacă ești într-o relație care a cam scârțâit, astrele te invită să creezi noi planuri astfel încât să ieși din rutină. Nu aștepta să facă partenerul asta!

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience