Horoscop dragoste, joi, 28 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com

Horoscop dragoste, 28 septembrie 2023.

Berbec
Împrejurările încep să se schimbe, și ești deschis să privești relațiile cu un ochi proaspăt.

Planeta iubirii și frumuseții este poziționată în opoziție cu zodia ta pe măsură ce intră în Balanță. Această energie nouă îți permite să te distanțezi de o relație pentru a reflecta asupra adevăratei semnificații a acesteia pentru viața ta amoroasă.

Taur
Gesturi de iubire, timp petrecut împreună și făcând lucruri ca echipă vor atinge inima ta într-un mod nou.

Îți place ideea de parteneriat, și vei căuta să o găsești și să o savurezi în orice mod posibil începând de azi.

Gemeni
Este timpul să începi să te reintegrezi în lume pentru a cunoaște oameni noi.

Dacă ai fost singur(o) pentru o perioadă scurtă de timp, sectorul tău guvernamental se deschide larg pentru a te ajuta să atragi pe cineva special în viața ta.

Rac
Toată lumea are câteva lucruri pe care trebuie să le rezolve din trecut, și astăzi începe o călătorie de autoexplorare.

Nu vei vrea să începi această călătorie singur. Este un moment excelent să te întâlnești cu un terapeut sau cu un prieten bun pentru a discuta despre temerile tale astfel încât să le poți depăși și să fii pregătit emoțional pentru o iubire mai profundă.

Leu
Cuvintele moi și blânde care au o semnificație profundă vor atinge inima ta într-un mod pe care cu greu poți să-l descrii.

Deci, săptămâna aceasta începe o poveste de dragoste pe care o vei simți adânc în inima ta. Mici mesaje de dragoste și texte dulci sunt o modalitate pentru tine de a începe să exprimi această energie senzuală.

Fecioară
Un ban salvat este un ban câștigat, și chiar dacă limbajul tău al iubirii poate varia, suma pe care o poți economisi cu înțelepciune îți va oferi sentimentul de securitate de care ai nevoie.

Acesta este un moment excelent pentru a începe discuții despre finanțe cu partenerul tău și pentru a dezvolta un plan solid cu care amândoi să fiți de acord.

Balanță
Venus își începe tranzitul în zodia ta, ceea ce îți permite să te simți mai optimist și mai acceptat de tine însuți. Acesta este un moment frumos pentru o mică schimbare de look.

De asemenea, vei începe să simți că poți să ceri ceea ce îți dorești în relații, și dacă nu ești sigur ce este acela, este timpul să explorezi dorințele tale pentru a le înțelege.

Scorpion
Anumite lucruri din trecut pot fi sfărâmat inima ta, dar ești într-un loc în care iertarea este mai ușoară de realizat.

Desigur, nu este niciodată ușor să renunți la o ranchiună, mai ales după ce cineva te-a rănit profund. Dar această daruire de a ierta este un dar pe care ți-l acorzi pentru a putea iubi din nou așa cum știi că vrei.

Săgetător
O relație romantică poate începe să se dezvolte cu un prieten.

Acesta poate fi un scurt și plăcut moment din viața ta în care te lași purtat și permiți lucrurilor să se întâmple natural. Cu toate acestea, va fi frumos să nu mai fii singur și să te simți iubit necondiționat.

Capricorn
Seceta iubirii se încheie. Sentimentele de respect și admirație revin în viața ta. Cineva care te admiră și te ține în mare considerație începe să îți acorde atenție specială și să îți ofere multe motive să te simți dorit și necesar.

Vărsător
Înveți să exprimi iubirea și să crezi în ea și în modul în care funcționează.

Iubirea își controlează puterea vindecătoare în viața ta și îți oferă ocazia să vezi cum miracolele se întâmplă în fiecare zi, chiar și atunci când nu te aștepți.

Pești

Vrei să fii cu cineva cu care să îți împărtășești viața.

Și acum, un admirator secret poate începe să îți dezvăluie că a avut un crush pe tine pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Acesta ar putea fi începutul unei frumoase povesti, iar partea dulce este că sentimentele sunt probabil reciproce, potrivit Yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel