Horoscop - DRAGOSTE, joi, 2 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Uneori trebuie să fii primul care spune ceea ce trebuie spus. În loc să adopți o abordare mai blândă, fii tu însuți, Berbec. Este mai bine decât alternativa; vei ști care este poziția ta.

Taur

Permiteți-vă să visați. Inimile se pot vindeca; când ești gata să îmbrățișezi o relație, nu te reține.

Gemeni

O prietenie bună și solidă este un pansament pentru o inimă frântă. O persoană în care aveți încredere poate fi o excelentă cutie de rezonanță în timp ce procesați emoții profunde. Vă veți simți mai bine după ce vă veți confesa cuiva căruia îi pasă.

Rac

Respectul este un lucru important în relația ta. Atunci când ai impresia că parteneriatul tău nu este înrădăcinat în reciprocitatea respectului și loialității, tot restul se destramă.

Leu

Învață despre tine însuți prin iubire. O relație poate funcționa ca un fel de oglindă în sufletul tău. Nesiguranțele pot ieși la suprafață și zonele în care simți un mare curaj. Dar nu ignora acele impulsuri profunde care îți dezvăluie ceea ce simți cu adevărat.

Fecioară

Fiți caritabili. Îți dorești o relație în care ambele părți să se dăruiască sută la sută celeilalte persoane. Totuși, uneori este greu când se întâmplă atât de multe alte lucruri. Astăzi, este posibil să dai 150 la sută pentru a duce relația mai departe. Gestul nu trece neobservat astăzi; ești apreciat mai mult decât îți dai seama.

Balanță

Nu vă puteți controla sentimentele și este mai greu să vă retrageți atunci când sunteți implicat emoțional. Astăzi, ideea că ești copleșit de iubire poate părea înfricoșătoare. Poate stârni multe nesiguranțe pe care vei dori să le discuți deschis mai târziu.

Scorpion

Fiți atenți la fluturii din stomac. Nervozitatea când ești în preajma cuiva se poate simți bine la început, dar vei dori să discerni dacă este un semn că există semnale de alarmă care ți-au scăpat. Încetinește pentru a-i da timp inimii tale să recupereze și să vadă ce trebuie să știe.

Săgetător

Romantismul poate fi acte de serviciu. A face lucruri mărunte pentru a vă apropia mai mult pe tine și pe partenerul tău poate acționa ca un fel de lipici care vă leagă dragostea.

Capricorn

Concentrează-ți energia pentru a-ți face viața de familie să meargă mai bine. Atunci când viața devine agitată și ai atât de multe de făcut, spațiul tău personal este neglijat. Acordă-ți un moment pentru a te reorganiza, astfel încât să știi unde se află totul și să-ți poți maximiza timpul și energia.

Vărsător

Vorbiți cu încredere. Sentimentele sunt subiective, dar nu vă fie teamă să o spuneți atunci când știți că trăiți emoții autentice. Ascunderea a ceea ce ai în suflet poate favoriza anxietatea. Adevărul te poate elibera.

Pești

Un cadou făcut în casă este semnificativ pentru că este timpul și energia ta cheltuite pentru cineva pe care îl iubești. Nu ai nevoie de o zi specială pentru a arăta cuiva un semn al aprecierii tale. Trebuie să te decizi dacă vrei să faci pe cineva drag să zâmbească.

Citește și:  Runa pentru România în luna martie 2023. Mihai Voropchievici anunță ce urmează pentru țara noastră



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel