Horoscop DRAGOSTE. Cum recunoști zodiile atunci când sunt îndrăgostite. Berbecul face primul pas, Scorpionul te urmărește în tăcere, iar Săgetătorul se fâstâcește

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Hamid Tajik
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Hamid Tajik

Horoscopul îți dezvăluie cum îți poți da seama dacă o persoană este îndrăgostită de tine. Zodia în care te-ai născut dezvăluie multe secrete. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acest individ nu este deloc timid, mai ales atunci când este interesat de cineva. Sunt atât de încrezători încât aproape întotdeauna fac primul pas, iar dacă sentimentul nu este reciproc, vor merge mai departe. Nu există nicio confuzie - dacă un Berbec nu este atât de interesat de tine, vei ști imediat.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când acest semn este cu persoana de care este îndrăgostită, va flirta într-un mod foarte timid. Te tachinează și râd, dar abia dacă vor face contact vizual. Se vor uita la persoana respectivă, apoi vor privi în altă parte la nesfârșit. Oricât de timid ar fi un Taur, tot va primi o îmbrățișare sau două, pentru că le place să îmbrățișeze.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Poate fi dificil să știi dacă un Gemeni este îndrăgostit de tine pentru că sunt fermecători și prietenoși cu toată lumea. Deoarece Gemenii au un simț al umorului foarte bun... este foarte probabil să aibă glume interne doar cu tine, dacă te plac. Dacă un Geamăn pare un pic mai intens concentrat asupra ta, atunci acesta poate fi, de asemenea, un semn că se îndrăgostește de tine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Această zodie este super-dulce și grijulie și va face primul pas doar dacă nu o face și iubitul lor. Racii sunt foarte buni în a face complimente și cea mai bună parte este că nu încearcă să te păcălească. Ei văd și cred cu adevărat că ești frumoasă, amuzantă, talentată și inteligentă și chiar vor să știi asta.


Leu (23 iulie - 22 august)

Când acest semn este îndrăgostit de tine, este ca și cum soarele ar străluci doar asupra ta, într-o zi ploioasă. Leilor le-ar plăcea să creadă că o fac total calm când vorbesc cu persoana de care sunt îndrăgostiți, dar de fapt sunt destul de evidenți în legătură cu cât de încântați sunt să poată vorbi cu tine și să se uite la tine. Acum, dacă te ating, chiar dacă este vorba doar de mâna lor pe brațul tău, vor exploda de fericire pe interior.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele vor deveni extrem de nervoase în preajma iubitei lor și vor analiza conversația non stop mai târziu, chiar dacă este vorba de o conversație prin SMS sau e-mail. fecioarele se vor gândi "De ce a spus "hei" în loc de "bună?". Acum, după ce au analizat fiecare cuvânt, vor face un plan pentru următoarea interacțiune. Ei pot face acest lucru pentru mult timp, așa că, dacă îți place o Fecioară, contează să faci primul pas, pentru că le va lua mult prea mult timp. De asemenea, asigură-te că este evident că tu faci primul pas.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt cunoscute ca fiind cel mai cochet semn al zodiacului. Sunt fermecătoare, vorbesc frumos și pot fi aproape prea frumoase. Vor face primul pas într-un mod cu totul unic, pe care persoana de care sunt îndrăgostiți nu îl va vedea venind. Când o Balanță vrea ceva, știe cum să obțină acel ceva.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când acest semn se îndrăgostește de cineva, devine complet fascinat de el și își face o misiune de viață din a afla tot ce poate despre acea persoană. Scorpionii pot fi un pic obsesivi, dar într-un mod bun. Își fac partenerul să se simtă spectaculos și ca și cum ar fi cea mai interesantă persoană de pe planetă.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul îndrăgostit este drăguț, dar neîndemânatic. Când sunt în preajma persoanei îndrăgostite, vor râde și vor face glume și va fi super evident că sunt îndrăgostiți de cineva. În cele din urmă, după ceea ce ție Săgetătorule ți se va părea că sunt ani de zile, vei face primul pas, dar persoana de care ești îndrăgostit va vedea cu siguranță că se va întâmpla asta.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când un Capricorn vorbește cu persoana iubită, va chicoti, va fi nervos și se va agita puțin, complet opus modului în care se comportă de obicei. Atunci când un Capricorn se îndrăgostește, partea lor excentrică iese la iveală și este foarte amuzant să vezi un Capricorn cum își pierde calmul.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când acest semn se îndrăgostește de cineva, optează pentru jocul pe termen lung, devenind prieteni cu persoana îndrăgostită. Ei devin parte din cercul lor social și petrec atât de mult timp cu persoana de care sunt îndrăgostiți încât o relație reală se va dezvolta în mod natural. Vărsătorii nu trebuie să se îngrijoreze de faptul că sunt "friend zoned" datorită  carismei și a sexualității lor.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Această zodie va petrece atât de mult timp imaginându-și că vorbește și este cu persoana de care sunt îndrăgostiți încât va fi  confuză când va vorbi cu ea în trealitate. Destul de curând, realitatea și fantezia se vor contopi, iar Peștii vor putea face o mișcare. Sunt mari fani ai iubirii, așa că nu vor irosi nicio șansă de a face sacrificii pentru dragoste.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel