Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Săptămâna DECIZIILOR pentru ACESTE semne!

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Sâmbătă, Mercur va avea un sextil cu Pluto, adică o zi bună pentru discuţiile acelea serioase în cuplu sau cu persoana de care îţi place. Luni, Mercur intră pe terenul îndrăzneţului Berbec. Marţi, Venus se întâlneşte cu Saturn, deci mare grijă la cuvinte, este un risc mare de neînţelegeri. Luna în Peşti de marţi mai îndulceşte un pic atmosfera, dar focul se aprinde cu Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie. Acum că avem un rezumat al aspectelor de săptămâna viitoare, astrologii citaţi de Cosmopolitan ne oferă şi horoscopul săptămânal în dragoste pentru fiecare zodie / ascendent:

BERBEC

Sunteţi vedetele acestei perioade, mai ales că este şi sezonul vostru! Noi începuturi se anunţă peste tot, chiar şi pe plan amoros. Dacă te-ai hotărât cu privire la cineva, pune întrebarea! Propune o întâlnire, o relaţie, poate chiar o căsătorie! Cei singuri se pot lovi de nişte blocaje pe plan amoros luni. Pare cam greu să găseşti pe cineva nou, dar restul săptămânii are mai mult potenţial romantic şi chiar erotic.

TAUR

Eşti ceva mai extrovertit weekendul acesta, aşa cei singuri pot să atragă persoane noi fără efort. Şi ar trebui să profite de aceste două zile de weekend întrucât restul săptămânii nu promite mare lucru. Posibil să mai ai parte de nişte drame din trecut (foşti). Este săptămâna în care chiar trebuie să te gândeşti dacă mai vrei să reaprinzi flacăra sau să o stingi de tot.

GEMENI

Nativii singuri au undă verde la distracţie şi la legături cu oameni noi. Sezonul Berbecului vă încurajează. O mică menţiune: mulţi dintre oamenii noi pe care îi cunoşti s-ar putea să dorească doar o prietenie cu tine. Există riscul de amăgire, poate cineva nu îţi mai răspunde la apeluri, la mesaje. Dar nu-i nimic! Până la finalul săptămânii, vei primi un semn de la persoana potrivită!

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel