Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Retrogradarea lui Venus în semnul Leului își va spune cuvântul în 2023. 

Aștept de ceva timp un an important pentru dragoste din punctul de vedere al astrologiei. 2023 “beneficiază” în primul rând de retrogradarea lui Venus, planeta feminității și a iubirii, în semnul Leului(23 iulie - 4 septembrie). Deci relațiile vor fi testate, dar vor apărea și noi oportunități. Unele destul de incitante dacă ținem cont că Venus retrogradă va face conjuncție cu Lilith și careu cu Uranus. 

Pe Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. Și pentru că, de data aceasta, Venus va retrograda în semnul Leului, trebuie să știți că vor fi multe scântei. Retrogradarea lui Venus este precum testul suprem al relațiilor. 

După care, Jupiter, planeta abundenței, va tranzita Taurul din 16 mai și până la finalul lui 2023. Acest eveniment îi va convinge pe mulți să caute relații stabile și oficiale. Nu neapărat pe acelea cu fluturași în stomac, ci acelea calme și pragmatice. 

Saturn în Pești, din 6 martie, ne va deschide ochii în ceea ce privește relațiile toxice, bazate pe sacrificiu dar și pe minciuni. 

Jupiter și Saturn vor colabora printr-un sextil pentru a îi ajuta și pe cei care sunt în relații vechi care s-au mai blazat. Acești parteneri vor căuta să construiască noi rutine. Unele care să le asigure și confort, dar și un stil de viață mai condimentat.

Berbec/Ascendent în Berbec

Dragoste cu năbădăi pentru tine în 2023! Anul începe cu o conjuncție Venus-Pluto care îți creează nevoia unei legături puternice, profunde și asumate. Deci pleci la drum cu ideea că nu vei accepta compromisuri. Dar Venus va retrograda exact în casa a cinea, a iubirii, a sexualității, a pasiunilor în perioada 23 iulie-4 septembrie. Pot reapărea foste iubiri, poți da de ispite(fie că ești sau nu într-o relație) sau vei avea de trecut unele examene în relația actuală. Unii vor trăi o dragoste de-o vară! Iar alții se vor trezi că nu mai sunt iubiți și că nu mai este cale de întors. 23 iulie - 4 septembrie este o perioadă mai bună pentru divorțuri decât pentru căsătorii. În 2023, mulți vor avea impresia că trăiesc într-o telenovelă!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din 6 martie, Saturn va tranzita casa a cincea, a iubirii, iar din mai, Jupiter își va începe mersul prin casa a șaptea a relațiilor. Cei singuri își vor găsi partenerul ideal. Aș putea spune că urmează unul dintre cei mai buni din punct de vedere amoros pentru voi! Dar vreau să vă atrag și atenția. Cum sunteți cunoscuți pentru impulsurile puternice și pasiunile profunde, veți dori și în 2023 relații care să vă aducă în abis și să vă și scoată de acolo. Doar că nu va mai fi posibil. Sextilul dintre Saturn și Jupiter vă va obliga să vă maturizați din punct de vedere afectiv și să căutați liniștea, armonia, partenerii care să reziste la șantajul vostru emoțional. Toate aceste aspecte sunt potrivite și pentru cei care nu se mai regăsesc și au nevoie de curajul necesar să divorțeze. 

Citește continuarea pe AstrosensGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience