HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jamie Street
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jamie Street

Oare ce vești ne va aduce Cupidon anul următor?

„De când studiez și practic astrologia, mi-am dat seama că pe oameni îi interesează în primul rând sfera amoroasă. Indiferent că vorbim horoscopul zilnic, cel lunar, anual, vor să știe cum le merge în dragoste. Să nu mai zicem de astrogramele natale. Sau de compatibilitate. Și sunt ferm convinsă că mulți sunt curioși de predicțiile pentru 2022. Până la a discuta despre recomandările pentru fiecare semn/ascendent, am câteva precizări importante. Care sunt pentru fiecare dintre noi. Fie că suntem într-o relație sau nu, fie că vrem să ieșim dintr-o relație.”, explică Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef ASTROSENS. 

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi “vinovate” de multe revelații. De cele mai multe ori dureroase. Dacă în momentul acesta, în care citești acest articol, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit! Vei afla sigur în 2022.

Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuința, senzația că nu merită mai mult. Cert este că în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit.

Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel