Horoscop DRAGOSTE: 18-24 iulie. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao

Horoscop săptămânal: 18-24 iulie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 22 iulie

Intrarea Soarelui în pasionalul Leu în această săptămână aduce un nou mod de a-ți exprima dragostea în cadrul relațiilor romantice.
Va fi un proces în care mai întâi vei dobândi o înțelegere mai profundă a ceea ce este exact autentic pentru tine și apoi îți vei îmbrățișa propriile pasiuni, astfel încât să te simți mai încrezător în a-ți exprima sentimentele și visele legate de viitor cu partenerul tău. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 iulie

Ceres, un asteroid care guvernează femininul, maternitatea și îngrijirea intră astăzi în Leu, aducându-ți o șansă de a te concentra pe aceste teme în mediul tău familial. Fie că locuiești singur sau cu partenerul și familia, aceasta este o oportunitate de a te asigura că tu și toți cei cu care locuiești simțiți că spațiul pe care îl împărțiți împreună este cu adevărat unul care vă hrănește inima. 

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 19 iulie

Mercur, planeta care guvernează comunicarea și gândurile intră astăzi în Leu, ajutându-te să îți comunici sentimentele în întâlniri sau relații de angajament. Oricât de mult ai gândi lucrurile, este o altă problemă să-ți deschizi inima și să-ți permiți să-ți împărtășești sentimentele. Energia care începe astăzi te va ajuta să faci acest lucru, ceea ce va aprofunda orice conexiune romantică pe care o ai. 

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 22 iulie

Pe măsură ce Soarele intră în Leu la sfârșitul săptămânii, este timpul să devii mai expresiv în legătură cu ceea ce are nevoie cu adevărat inima ta. Oricât de mult s-ar putea simți că trebuie să ai grijă de tine și să te ocupi mai întâi de nevoile celorlalți, această energie te va face să te concentrezi mai mult asupra propriilor nevoi, astfel încât să poți comunica acest lucru în cadrul relației tale romantice.
Indiferent despre ce este vorba, nevoile propriei tale inimi vor deveni de netăgăduit în această săptămână. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 21 iulie

Saturn retrograd în Vărsător se alătură lui Jupiter în Berbec, aducându-vă niște recompense de care aveți nevoie după ce ați trecut printr-o perioadă de lecții pe plan sentimental. S-ar putea ca ziua de astăzi să îți ofere șansa de a vedea cum piesele finale se adună realizând cât de mult ai crescut și cât de multă vindecare a avut loc. Permite ca această energie să fie capabilă să îți dea speranță pentru viitorul tău în ceea ce privește dragostea. 

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 iulie

Ceres, asteroidul care guvernează maternitatea și îngrijirea se mută în Leu, oferindu-ți șansa de a te concentra asupra intimității în cadrul relațiilor tale. Nu este vorba doar de aspectul fizic, deși acesta poate fi pus în centrul atenției în această perioadă, ci mai degrabă de acea conexiune centrată pe inimă pe care o simți cu partenerul tău și care te ajută să construiești o conexiune emoțională și mentală puternică. Folosiți acest moment pentru a avea conversații importante și pentru a vă permite să vă lăsați pradă iubirii. 

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 19 iulie

Chiron, asteroidul care guvernează vindecarea și chiar creșterea, devine retrograd în Berbec astăzi, oferindu-ți o ocazie unică de a reflecta asupra modului în care ai crescut și te-ai vindecat în ceea ce privește relațiile tale romantice. Folosește această energie pentru a face orice procesare necesară pentru a putea lăsa trecutul în urmă, dar, de asemenea, rămâi concentrat pe ce schimbare de acțiune vei face datorită a ceea ce ai învățat. Aceasta este cheia vindecării, odată ce ceva a fost învățat, ar trebui să se reflecte prin acțiunile pe care le întreprinzi. 

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 21 iulie

Luna se află în Taur toată ziua, oferindu-ți vibrații romantice. Vei fi foarte conștient de propria ta inimă și de sentimentele care se află acolo, ceea ce îți va oferi, de asemenea, o claritate mai profundă cu privire la ceea ce trebuie să faci în ceea ce privește relația ta.
A existat și va continua să existe o creștere în această perioadă, dar este, de asemenea, vorba de a vă asigura că profitați de oportunitățile de bucurie pe măsură ce acestea apar. Vindecarea nu este doar o provocare, ci și ceva care ar trebui, în cele din urmă, să te facă să te simți bine. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 iulie

Pe parcursul zilei de astăzi, Luna se află în semnul tău opus, Gemeni. Această energie de aer guvernează întotdeauna relațiile tale romantice și astăzi nu face excepție. Luna îți guvernează eul emoțional, o parte din tine cu care nu ești întotdeauna în ton. Acest lucru înseamnă că astăzi vei avea ocazia să te conectezi cu propriile tale sentimente profunde cu privire la alegerile tale romantice și la relația ta. Permite-ți să primești ceea ce ai cea mai mare nevoie în această perioadă. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 20 iulie 

Ultimul sfert de Lună în Berbec aduce accentul pe cât de mult îi permiți partenerului tău să intre în inima și în viața ta. Există momente în care poți folosi ziduri pentru a ține oamenii la o distanță sigură sau chiar să dai impresia că ești evitant din punct de vedere emoțional. În timpul acestei energii vei putea trece dincolo de blocajele care te-au împiedicat să îmbrățișezi cu adevărat dragostea și conexiunea pe care o aveți, permițându-ți să te bucuri de iubire și de partenerul tău la un nivel cu totul nou. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 19 iulie

Mercur, planeta care guvernează comunicarea și gândurile, trece astăzi în Leu, ceea ce te îndeamnă să începi să vorbești despre direcția în care se îndreaptă relația ta. Ești totuși pregătit pentru acest lucru, deoarece Saturn te-a ajutat să înveți toate lecțiile romantice necesare, astfel încât să poți îmbrățișa mai mult din ceea ce este bun în viață și în dragoste. Ai încredere în tine și în munca împreună cu partenerul tău în această săptămână, astfel încât să poți continua să îți scrii propria ta frumoasă poveste de dragoste.

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 21 iulie

Jupiter în Berbec se unește cu Saturn retrograd în Vărsător, luminând teme în jurul spiritualității și a iubirii divine. Sunteți un semn care iubește cu adevărat dragostea, ceea ce înseamnă că aveți și o natură foarte romantică în ceea ce vă privește. Energia de astăzi aduce câteva momente frumoase și o creștere ca o recompensă pentru că ai făcut o parte din munca mai grea pe care Saturn a adus-o recent în discuție. Atunci când vezi lucrurile așa cum sunt și nu așa cum îți dorești, uneori îți dai seama că realitatea poate fi mai bună decât visele tale. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel