Horoscop DRAGOSTE 12 - 18 februarie. Cele TREI zodii ajutate de astre. Nimeni nu le poate REZISTA!

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Horoscop dragoste 12 - 18 februarie. Bun! Avem o conjuncție Mercur - Pluto care va aduce intensitate experienţelor şi conversaţiilor noastre. 

Cu alte cuvinte, le va face de neuitat! Emoţiile vor fi şi ele la cote înalte cu Luna în Rac în acest weekend. Mercur intră în Vărsător chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, ceea ce ne ajută să avem cuvintele la noi şi în aceeaşi zi are loc conjuncţia Venus - Marte în Capricorn, urmată de o conexiune între Jupiter şi Uranus pe la jumătatea săptămânii viitoare, un eveniment astrologic care ne împinge să facem câteva schimbări în viaţa noastră. Iată la ce să te aştepţi pe plan amoros, potrivit astrologilor citaţi de Cosmopolitan.com:

 

BERBEC

E un weekend emoţional şi te simţi puternic conectat cu cineva. Dacă acel cineva este partenerul/a de cuplu, atunci e perfect. Dar dacă nu ai o legătură oficială cu nimeni, ai puţină grijă. Eşti mai predispus să te îndrăgosteşti fulgerător în această perioadă. Dacă vrei să oficializezi o relaţie sau să o duci la următorul nivel, este minunat! Conjuncţia Venus - Marte are loc chiar în zona de statut a hărţii tale, oferindu-ţi tot ce vrei pentru a îmbunătăţi o relaţie sau pentru a purta discuţii importante cu partenerul. Nu am uitat de cei singuri! Pentru voi, tranzitul lui Mercur în Vărsător vă aduce curajul şi cuvintele potrivite pentru a porni o conversaţie cu acea persoană drăguţă pe care ai pus ochii.

TAUR

Încearcă-ţi norocul! Dacă îţi place de cineva de mult timp dar nu ai avut curaj să îl/o abordezi, este timpul să ieşi din zona de confort! Este mişcarea potrivită şi necesară dacă vrei puţină strălucire în viaţa ta amoroasă. Invită acea persoană în oraş sau mărturiseşte-ţi sentimentele dacă simţi că este momentul.

GEMENI

Eşti adânc scufundat în sentimentele tale. S-ar putea să ai discuţii serioase pe partea de intimitate cu partenerul/a. Nu te mai simţi bine în pat? Te-ai plictisit? Ce puteţi face să condimentaţi serile voastre împreună? Săptămâna aceasta eşti într-o continuă "misiune" de explorare pe parte amoroasă, iar relaţia ta ar putea beneficia de această "revitalizare".

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel