Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul Daniela Simulescu ne oferă recomandările pentru ultima lună a anului 2023.

Ultima lună a anului 2023 nu are foarte multe surprize pentru noi. Poate doar retrogradarea lui Mercur din Capricorn/Săgetător. Acest eveniment va face legătura între 2023 și 2024. Deci nu este cazul de noi rezoluții, ci mai degrabă de rezolvarea problemelor amânate. Ne vom lovi de numeroase încurcături în momentul în care ne vom ocupa de organizare. Amânări, anulări, frustrări, numeroase neînțelegeri. Dar, după cum bine știm, retrogradarea lui Mercur cere un nivel crescut de răbdare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru cei născuți sub semnul Berbecului, decembrie aduce dorință de reinventare, dar este și o perioadă de frământări când planurile propuse nu se concretizează. Marte, guvernatorul acestei zodii, se va afla în casa a 9-a în Săgetător, așa că oamenii vor simți nevoia să se schimbe. Mercur retrograd poate ajuta la revizuirea deciziilor de carieră. Deși va produce supărare, perioada retrogradării va ajuta cu privire la încercarea de a îndrăzni mai mult. Luna Plină din casa a 4-a, va aduce o răceală din partea Berbecilor de sărbători. Vor fi mai taciturni și supărați deoarece nu totul iese așa cum și-au dorit. Decembrie nu aduce satisfacții, nici măcar financiar.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel