Horoscop decembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "O lună împânzită de evenimente"

Data publicării:
Daniela Simulescu, facebook
Descriere foto: Daniela Simulescu, facebook

Horoscop decembrie 2021. Ultima lună din acest an se anunţă plin de momente de sărbătorit, dar şi de evenimente astrologice care ne vor condimenta sărbătorile. Cu cât ne apropiem de 2022, vom simţi o nevoie acută nu doar de a face pregătiri de sărbători, ci şi o "curăţenie" în viaţa noastră. Dar, cum prima parte a lunii va fi marcată de influenţa sezonului Săgetător, tentaţiile vor fi multe şi vom avea impresia că le putem face pe toate. Află din previziunile astrologului Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ce vor primi în "ghetuţe" sau sub brad nativii Berbec, Taur, Gemeni şi Rac:

Luna decembrie este împânzită de nişte evenimente. Unele sunt normale, unele s-au repetat anul acesta. Dar vom avea şi unele care vor influenţa mult nu doar luna decembrie, dar şi luna ianuarie 2022.

În primă fază, vorbim despre eclipsa de pe 4 decembrie. Este Luna Nouă în Săgetător conjunctă cu Mercur. Aici, bineînţeles, când vorbim de Săgetător, ne vom da seama foarte mult de lucrurile corecte care au fost în viaţa noastră şi care s-au făcut.

Când vorbim despre eclipsă, vorbim şi la nivel naţional. Aici, oricare dintre noi va fi racordat la deciziile care se iau pe plan naţional şi ne vom da seama dacă sunt corecte sau nu.

Pe data de 12 decembrie, Venus face o conjuncţie cu Pluto.

Pe 13 decembrie este una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie. Aici Marte intră în Săgetător, iar Mercur intră în Capricorn. Acestea vor sta, pe durata acestei luni, mult şi bine în aceste semne. Bineînţeles, Marte a fost în Scorpion, intră în Săgetător, unde o să fie şi Soarele. Se schimbă foarte mult energia şi modul în care acţionăm. Ţineţi minte data de 13 decembrie.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni şi tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus îşi începe retrogradarea în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început să se complice de pe data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanţa Săgetătorului şi începem să fim mai serioşi, să ne dăm seama că trece anul, ce planuri avem, pe ce stăm sigur, ce am vrea să mai stabilizăm.

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie şi iată, pe 24 are loc ultimul. Aici, tot anul am pendulat între vechi şi nou, între tradiţional, conservator şi inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur îşi doreşte reforme, digitalizare şi Saturn în Vărsător îşi doreşte un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu eşti cu mine, eşti împotriva mea. Şi din păcate, facem asta şi cu persoane dragi. Din păcate, trăim şi o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat şi în 2022, cu conjuncţia Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Tot pe 24 decembrie, Venus retrogradă reia conjuncţia cu Pluto din data de 12 decembrie. 

Pe 29 decembrie Jupiter intră în Peşti. A mai fost între 14 mai şi 28 iulie, când au apărut multe relaxări, în care am zis că am scăpat de pandemie. Jupiter va intra în Peşti şi vom avea senzaţia că începem să mai respirăm, că ne mai vindecăm. Jupiter va sta în Peşti până în mai, când va intra în Berbec şi va sta acolo cel puţin până în octombrie, după care se va întoarce în Peşti în octombrie.

Deci, în prima parte a lunii suntem în plină energie de Săgetător, după care, spre sfârşitul anului suntem în energie de Capricorn. Dacă la începutul lunii suntem mai încrezători, avem multă speranţă, spirit de aventură, testăm, alegem, ne permitem, spre sfârşitul anului, cu Venus în Capricorn retrogradă, vreau să vă atrag atenţia asupra multor lucruri. 

O dată, aveţi grijă la relaţiile pe care le aveţi, mai ales la relaţiile lungi, contractuale şi să aveţi grijă şi la bani. Pentru că, pe Venus retrogradă, se fac tot felul de negocieri care cred că au pornit puţin de la eclipsa de Lună Plină din data de 19 noiembrie, când am avut pe axa Taur - Scorpion şi e clar că acolo s-au dus negocieri la nivel naţional şi care ne vor influenţa şi la nivel individual în perioada următoare. 

Şi  ca un teaser pentru România, în 2022, Luna progresată va trece în Fecioară. Şi când vorbim de Fecioară, vorbim de austeritate, de chibzuială, de economie, de muncă, de corectitudine, de efort prelungit.

Deci, dacă ar fi să vă dau o imagine întreagă a lunii decembrie... trebuie să vă daţi seama pe ce vă bazaţi, pe ce aveţi şi să conştientizaţi că lucrurile nu se mai întorc ca înainte de 2020. Lumea crede în continuare că ne vom reveni. Nu mai există! De acum încolo, începe o altă lume, o altă viaţă şi trebuie să ne adaptăm la ea pentru că altfel, careul Saturn - Uranus de pe data de 24 decembrie ne dă 'două palme' să ne trezim şi să ne dăm seama că suntem în lumea asta în care suntem, nu în cea pe care o visăm noi, transmite Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens. 

 

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

 

Dat fiind faptul că pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător, înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci.

Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori asă plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel