Horoscop - Decembrie 2021. AVERTISMENT pentru o ZODIE: "Aveţi grijă să nu vă complicaţi sărbătorile!"

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Rodolfo Sanches Carvalho
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Rodolfo Sanches Carvalho

Este o perioadă plină de evenimente astrologice, iar fiecare poate fi afectat în mod diferit de influenţa lor, cu atât mai mult cu cât se apropie şi sărbătorile, când ne preocupăm de cheltuieli, de organizarea întâlnirilor cu cei dragi. Una dintre semnele zodiacului poate avea şi nişte provocări pe plan relaţional. Află despre ce este vorba:

"Ai mult potenţial în această perioadă. Adică poţi începe ceva, se poate schimba ceva în viaţa ta sau, dintr-o dată, să simţi un aer nou, de prospeţime, din orice punct de vedere.

Şi pentru că este şi Mercur aici, nu are cum să nu aibă legătură şi cu partea decizională, de procesul de decizie din viaţa ta. Poate iei decizii referitor la o relaţie, un loc de muncă, o călătorie, poate pleci din ţară, poate la o şcoală.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni, în semnul tău opus, când Venus îşi începe retrogradarea. Pentru mulţi dintre voi pot începe probleme pe plan relaţional. Aşa că, vă rog să aveţi grijă, să nu vă grăbiţi, să nu vă lăsaţi tentaţi imediat. Pentru că Luna Plină în Gemeni îţi arată ce mai e în jur şi Venus retrogradă în Capricorn zguduie lucrurile vechi, o relaţie în care te afli de 10, 20, 30 de ani. Aţi stabilit un contract, ceva oficial, doar că unul dintre parteneri nu mai este mulţumit, vrea mai mult, vrea renegocierea condiţiilor. Să nu uităm, Venus tranzitează casa a 2-a, casa resurselor, a banilor şi valorilor personale. Şi cu Venus retrogradă pe acolo, dintr-o dată, simţi că vrei şi alte lucruri în relaţia în care te afli. Şi cu Luna Plină în Gemeni, în casa a 7-a, spui "de ce nu aş putea să încerc şi altceva?". Aveţi grijă să nu vă complicaţi sărbătorile mai mult decât e cazul.

Faptul că Jupiter, guvernatorul vostru, schimbă semnul în decembrie şi va intra în casa a 4-a, la ce ne duce cu gândul? Vă puteţi căuta casă, puteţi vinde o casă, puteţi vinde un teren, puteţi închiria altă casă, că vă puteţi ocupa de decorare sau vă mutaţi din ţară pentru că vă place să călătoriţi sau să căutaţi mai mult pe partea spirituală, faceţi ceva prin grădină, pe lângă casă. Îmbunătăţirea mediului în care locuiţi e importantă”, spune Astrologul Daniela Simulescu. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel