Horoscop. DARURILE din partea conjuncției Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie/ascendent, valabile până în 2035

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Să nu uităm că până în 2035 ne aflăm în continuare sub efectul conjuncției istorice Jupiter-Neptun. Iată la ce trebuie să aibă grijă fiecare dintre noi!

Conjuncția Jupiter-Neptun din semnul Peștilor a scos în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. În egală măsură, acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat.

Există riscul dizolvării într-un anumit domeniu. Poți pierde controlul astfel încât să ți se dizolve ego-ul. Pentru moment, vei avea senzația că nu te mai regăsești. 

După care, trebuie menționat că această conjuncție amplifică o latură vindecătoare, ce te poate duce pe drumul acceptării traumelor, dar și al regăsirii de sine. Poate să îmbogățească și zona artistică. Desigur, deși ne oferă daruri, este nevoie să lucrăm cu noi înșine ca să putem accesa tot ce este mai bun pentru noi. Putem avea chiar revelații pe care să le deslușim în ani.

Berbec/Ascendent în Berbec

Trebuie să știi că următoarea conjuncție dintre Jupiter și Neptun se va petrece în semnul Berbecului, tocmai în 2035. Până atunci, ai timp suficient să te întrebi ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți și unde te vezi peste 12 ani? Poate că o să ai o revelație în această direcție.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel