Horoscop. Daniela Simulescu, avertisment pentru două ZODII, până pe 30 aprilie: „Îţi garantez că altfel va fi viaţa ta”

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan vești pentru aceste două zodii până pe 30 aprilie.

Iată care sunt previziunile pentru a doua parte a lunii aprilie și care sunt cele două zodii care vor trece printr-o perioadă tulbure.

Berbec / Ascendent în Berbec

Dacă în prima parte a lunii ai simțit că vrei să faci, dar nu poți concretiza, în a doua parte a lunii, sfatul rămâne același, nu te băga în față, nu merge spre ceilalți ci mai degrabă presară în viața ta mai multă grijă pentru emoţiile tale, pentru sănătate, pentru eliberarea de tot ce este toxic în viaţa ta. 

Nu este un moment bun să victimizezi pentru că te scalzi în ape tulburi, mai degrabă mai ai răbdare sau refugiază-te în iubire, dar să fie iubire către tine mai întâi și abia apoi către ceilalți. 

Pentru că Venus, planeta relaţiilor, intră în casa a 12-a, e clar că e o perioadă de simbioză poate cu persoana iubită, de iertare, de compasiune şi o perioadă de retragere.Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, nu înțelegi exact ce se întâmplă şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi.

„Nu e momentul în care să te arunci, însă din mai, îţi garantez că altfel va fi viaţa ta” le spune Daniela Simulescu Berbecilor sau celor cu Ascendent în Berbec.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel