HOROSCOP: Cum va arăta 2022 pentru fiecare ZODIE

Data publicării:
Horoscop 2022. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Sfaturi pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Noul an se anunță glorios. Vei reuși să scapi de datorii și să primești o mărire de salariu care să te ajute să îți întinzi aripile și să zbori. Pentru a face acest lucru, va trebui să fii realist în ceea ce privește situația ta financiară și să faci o listă cu obiectivele bănești pe care vrei să le atingi în 2022.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Investirea energiei tale în ceva umanitar te va ajuta să răspândești dragostea pe care vrei să o manifești pentru toată lumea. În sfârșit, vei simți că faci lumea mai bună și îți va transforma și spiritul, făcându-te mai plin de compasiune față de ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce ai nevoie să manifești în noul an este iubirea de sine. Toată lumea face greșeli, toată lumea are probleme și nimeni nu le poate face pe toate. Nimeni nu este perfect. În loc să faci comentarii dure la adresa ta, încearcă să fii mai blând în gândurile tale. dăruiește-ți iubire în loc să permiți gândurilor negative să-ți umple inima și mintea. 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Îți iubești echipa, dar anul acesta cauți să te conectezi cu un nou grup de oameni care te poate ajuta să înflorești în carieră. Aceștia te vor ajuta să manifești mediul profesional prietenos și util pe care îl cauți, ceea ce îți va da puterea și motivația de a obține succesul.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un nou loc de muncă se anunță la orizont pentru tine. Așa că ar trebui să te concentrezi pe aducerea unor oportunități diferite care să îți permită să strălucești ca un rockstar  - chiar dacă nu este ceea ce ți-ai imaginat. vei fi surprins de ceea ce te așteaptă, dacă te deschizi către noi posibilități. Este timpul să evoluezi în visul tău profesional. 

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Anul trecut probabil ai avut ghinion în dragoste, cu oportunități ratate, conexiuni și unele probleme. însă, anul viitor îți va aduce multe șanse de a te conecta sau reconecta cu partenerul tău la un nivel mai profund. Dacă te străduiești să manifești asta cât mai repede, te va aduce față în față cu o iubire necondiționată care poate dura o viață întreagă. 

 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Îngrijirea de sine este mai necesară ca niciodată pentru tine în 2022. Pentru a manifesta o rutină sănătoasă, va trebui să devii realist și să îți schimbi obiceiurile zilnice punându-te pe primul loc - ceea ce nu va fi ușor. fă-ți timp în fiecare dimineață pentru a stabili intenții care îți pot schimba mentalitatea pentru a-ți permite să vezi frumusețea din viața de zi cu zi.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Să lucrezi pentru alții este în regulă, dar dacă vrei să-ți înființezi propria companie și să-ți ridici statutul în acest an, trebuie să-ți manifești puterea. este timpul să începi să te gândești la modalități de a fi propriul șef și de a deține propria afacere. Cu cât vei acționa și vei face mișcări mai repede, cu atât mai repede vei atinge aceste obiective.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima vreme, ai preluat energie de la alții. În noul an, trebuie să te aliniezi la o practică spirituală, cum ar fi yoga sau meditația, care te pot ajuta să te simți ancorat în pământ. Odată ce vei manifesta asta, vei putea să te gândești clar la nevoile tale, fără ca zgomotul și presiunea din exterior să se strecoare.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Creativitatea este ceva de care mintea ta practică fuge mereu, dar este ceea ce îți permite să înflorești ca persoană și în viața profesională. Manifestă gândirea originală și creativă în 2022. Fă o listă cu toate ideile tale și lasă-ți talentul să strălucească și să crească.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

A fi capabil să renunți la lucruri este esențial. Dacă vă concentrați mai mult pe aspectele pozitive, cu atât mai bine vă veți simți la serviciu și la școală. Renunțați la lucrurile care nu vă mai convin în noul an. Vei fi surprins cât de bine te simți când blochezi tot ceea ce este negativ.

Pești (19 februarie - 20 martie)

În 2021 încrederea ta a fost probabil la un nivel scăzut, dar asta nu înseamnă că nu poate crește în noul an. O modalitate foarte bună de a crește stima de sine este să spui zilnic afirmații în fața oglinzii sau să îți scrii bilețele de dragoste. Acest lucru îți va spori încrederea și îți va da impulsul emoțional de care ai nevoie pentru a avea un 2022 uimitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel