Horoscop culinar. Ce pizza ți se potrivește în funcție de zodie?

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Quin Engle
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Quin Engle

Ești amator de pizza? Dacă da, poate îți dorești să afli ce tip ți s-ar potrivi, în funcție de semnul zodiacal!

Pizza este unul dintre cele mai cunoscute preparate de pe glob. Iată ce ai putea să mănânci, ținând cont de semnul solar!

Berbec - Pizza Buffalo

Ce i se potrivește unui Berbeci iute, curajos și ambițios? O pizza pe măsură. Poți opta pentru un preparat picant, cu ardei iute, sos de roșii, mozzarella di buffalo, parmezan ras, busuioc, ulei de măsline. Un deliciu!

Taur - Pizza Margherita

Taurul are nevoie de o pizza simplă, dar extrem de gustoasă. Dacă aparții acestui semn zodiacal, comandă azi o Pizza Margherita sau pregătește una acasă. Este o rețetă italiană clasică. În fapt, este cea mai simplă rețetă de pizza.

Gemeni - Pizza Hawaii

Energia curioasă și sociabilă a Gemenilor poate fi pusă în valoare de un tip de pizza destul de controversat: Pizza Hawaii. Acest preparat îmbină gustul dulce, dat de ananas, cu cel sărat, dat de șuncă sau bacon. Așadar, Gemenilor li se potrivește de minune! 

Rac - Pizza vegetariană

Ce ar prefera un Rac sensibil și familist? O pizza la fel de gustoasă, dar fără carne! Încearcă o pizza cu legume, vegetariană, ideală pentru cei care au stomacul sensibil sau au nevoie de o masă copioasă, dar fără carne. Îți poți pregăti această pizză și acasă, alături de prieteni sau familie, din roșiile, ardeii sau ciupercile din frigider.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel