Horoscop. Conjuncția MARTE-SATURN pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT: Tot răul spre bine!

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop. Marte și Saturn se întâlnesc pe 5 aprilie în semnul Vărsătorului. 

Pe 5 aprilie, Marte(considerat Micul Malefic) și Saturn(considerat Marele Malefic) vor face o conjuncție în semnul Vărsătorului. Deși conjuncția la grad perfect are loc marți, efectele acestui aspect se vor simți serios câteva zile. După care, vreau să te anunț că vom activa conjuncția până la următoarea de acest gen, adică peste vreo doi ani. 

Marte este considerat Micul Malefic pentru că reprezintă agresivitatea, impulsivitatea, riscurile, repezeala, duritatea, separarea, ruperea. 

Saturn este Marele Malefic pentru că se ocupă de limite, austeritate, restricții, blocaje, întârzieri, exigență, 

Ciclul Marte-Saturn durează doi ani și setează o limită puternică, atât la nivel personal, cât și mondial. Ultima dată când cele două planete s-au întâlnit a fost data de 31 martie 2020. Cred că vrem cu toții să uităm de restricțiile și distanțarea socială de atunci. Dar mai ales, de repercusiunile financiare și cele din domeniul sănătății. 

Conjuncția se va petrece pe 5 aprilie în semnul Vărsătorului. Deci toate planurile de viitor vor fi testate. Ca să nu mai spunem de problemele din domeniile tehnologice. 

De data aceasta, conjuncția are o temă: “tot răul spre bine”. Mai bine zis, vor apărea situații de genul “rău necesar”. Pe moment, vom fi frustrați, supărați, ne vom întâlni cu limitele personale, dar va până la urmă, va trebui să acceptăm. Iar peste ceva timp să stăm să ne amintim și să ne dăm seama că nu am pierdut nimic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Relațiile cu prietenii se vor schimba. Pe moment, vei avea așa un mic regret, dar tot răul spre bine. De asemenea, unele planuri nu vor fi atât de grandioase pe cât ți-ai propus. 

Taur/Ascendent în Taur

Tot răul spre bine în carieră. Dacă unele proiecte nu se mai întâmplă sau dacă șefii nu se țin de promiuni, înseamnă că așa trebuie să se întâmple. Nu trebuie să te superi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Planificarea unor călătorii va întâmpina probleme. Sau vor apărea întârzieri și te va cuprinde o stare de mâhnire. De ce? Până la urmă, îți vei da seama că e mai bine așa. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu ai acces la unele informații ascunse ale celor dragi. Astrele cred că poți trăi și așa. De asemenea, unele pierderi financiare te vor face mai chibzuit. Evită împrumurile de orice gen!

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel