Horoscop Conjuncția Jupiter-Neptun: TREISPREZECE ANI de noroc pentru ȘASE ZODII

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop. Conjuncția Jupiter-Neptun va aduce magie în viața a șase zodii. 

Marele eveniment, conjucția Jupiter-Neptun în Pești, care a avut loc pe 12 aprilie, este încărcat de magie. Cele două planete se întâlnesc o dată la 13 la ani. Ceea ce înseamnă că până în 2035, vom avea timp suficient să ne punem alte intenții, să fim mai receptivi, să ne lăsăm duși de mrejele universului și să avem speranță în sufletul nostru. 

Unele zodii chiar vor avea parte de 13 ani de oportunități, șanse, îngeri păzitori și chiar noroc chior. Nativii acestor zodii trebuie doar să creadă în ei înșiși, iar viața le va oferi ce au nevoie. În orice caz, planurile nu vor decurge așa cum își imaginează, trebuie să învețe să lucreze cu intențiile. 

Taur/Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

La voi intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel