Horoscop. Cinci zodii vor avea o călătorie astrologică plină de surprize până la toamnă. Cine sunt norocoșii?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată de ce se pot bucura următoarele semne din zodiac!

De la data de 5 iunie, Venus a intrat în tranzit în semnul Leului, unde va rămâne până la 9 octombrie. Este un tranzit important, deoarece Venus în Leu este asemănat cu o regină! Să nu uităm că Venus o întruchipează pe zeița pasiunii, a iubirii, a frumuseții. Da, este și planeta banilor.

Venus în Leu aduce beneficii, deși ne poate oferi și o notă specifică de dramatism. Ce am vrea să facem, până la toamnă? Să strălucim în văzul tuturor! Să fim admirați, priviți, văzuți. Să ne lăudăm cu aspectul nostru, să întoarcem toate privirile!

De asemenea, o să simțim o explozie de energie, de dorința, de înflăcărare!

Totodată, Venus vrea să ne bucurăm de viață și să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celor din jur. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat adesea.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La nativii Gemeni, Venus tranzitează până în octombrie Casa a 3-a. Ce trebuie să reții tu, pe scurt? Că vorba dulce, mult aduce. Ai un limbaj estetic și un mod frumos de a comunica. Așadar, reușești să-i atragi pe cei din jur instant, pentru că ai vorbele la tine. Îi cucerești pe toți, fie că te întâlnești cu cineva, că mergi într-o vacanță sau că ai de susținut o prezentare la locul de muncă. Ai un tranzit favorabil în aceste luni și simplul fapt de a vorbi face adevărate minuni pentru tine. Așa că profită de el cât de mult poți!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel