Horoscop. CINCI zodii sunt atenționate de astre. O zodie trebuie să fie cu picioarele pe pământ: "Nu știi pe ce lume ești!"

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care sunt mesajele astrelor pentru cele CINCI zodii!

Ce ne spun actualele tranzite astrologice?

Venus este în Pești până la 20 februarie. Putem să avem parte de romantism la cote înalte. Avem o capacitate unică de a ne transpune emoțiile într-un mod artistic, fiindcă lui Venus în Pești îi place tot ce ține de emoție și vizual. Putem să plângem dacă simțim nevoia, dar și să ne acceptăm și să ne vindecăm.

Marte mai stă în Gemeni până la 25 martie și ne ajută să ne flexibilizăm. O să fie nevoie să găsim soluții simple și să ne descurcăm. Este o perioadă ideală pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit.

Saturn este pe ultima sută de metri în Vărsător. Pe 7 martie, va intra în Pești. Saturn în Vărsător este ca un guru și ține de dorințele și aspirațiile noastre. În plus, ne cere să fim realiști în ceea ce privește viitorul apropiat. Să nu uităm ce schimbări marcante a produs din martie 2020 încoace. 

În perioada 11 februarie - 3 martie, Mercur tranzitează Vărsătorul, unde se simte foarte bine. Acest tranzit nu este întâmplător, pentru că va fi precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. Vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist. Să fim mai deschiși, mai toleranți și mai maturi atunci când vine vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Să nu uităm că luna februarie este liniștită din punct de vedere astrologic, dar ne așteaptă un martie de neuitat! Cu evenimente istorice.

Mai jos previziunile pentru zodiile cele mai afectate din această perioadă. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Neptun și Venus ce îți spune? Dacă îți place de vreun prieten sau chiar te-ai îndrăgostit de el, azi nu este o zi bună să crezi că și el simte la fel. S-ar putea ca acesta să considere că ai un comportament destul de deplasat sau un flirt care nici nu ar trebui să fie. Ai grijă la acest aspect astrologic care te poate induce în eroare.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel