Horoscop chinezesc mai 2023. Predicții pentru Maimuță, Cocoș, Câine și Mistreț

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Descoperă previziunile pentru ultimele PATRU semne din zodiacul chinezesc!

Ce se întâmplă în luna mai cu aceste ultime PATRU zodii?

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Nativii Maimuță trebuie să acorde atenție problemelor din familie în luna mai a acestui an, pentru că pot apărea conflicte sau neînțelegeri. Nu neglija sănătatea în următoarea lună, oricare ar fi vârsta ta.

Cei născuți în 1956 trebuie să facă un drum până la medic, măcar pentru analizele uzuale. Pentru bolnavii cu afecțiuni cronice, sunt necesare investigații mai amănunțite. Te-ai născut în 1968? Se anunță vești bune pentru tine în mai și ajutor din toate părțile. Fii deschis și acceptă sfaturi.

Dacă ai anul nașterii 1980, pot apărea situații neprevăzute în familie. Ai grijă cum tratezi discuțiile, fiindcă pot apărea neînțelegeri din nimicuri. Persoanele născute în 1992 vor avea succes pe plan profesional, mai mult ca oricând. Păstrează o atitudine deschisă, ascultă ce îți spun superiorii și vei avea doar de câștigat.

Cei născuți în 2004 sunt încurajați să nu călătorească pe distanțe lungi în perioada ce vine, fiindcă pot apărea întârzieri sau anulări.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel