Horoscop chinezesc: Compatibilitatea Zodiilor, cele mai potrivite relații care ar putea trece testul timpului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Citește mai jos care sunt zodiile din astrologia chineză care se potrivesc cel mai bine, dar și detalii importante despre Anul Tigrului de Apă și despre felul în care putem aborda compatibilitățile în horoscopul european. 

Starea planetei acum, energia acesteia deseori tăioasă, are mare legătură cu energia Tigrului de Apă, iar această energie a Tigrului, desigur, poate veni cu valențe pozitive sau negative în funcție de felul în care o abordăm. Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe.

În ceea ce privește astrologia chineză, potrivit lui Octavian Sbârnă, „în momentul în care ne raportăm la animalul din an, adică la Tigru, practic, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere în toate direcțiile vieții mele, în special în cea a relațiilor.

Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt atât în raport cu mine însumi, cât și cu cei care mă înconjoară. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze în anul Tigrului de Apă. Nu este cazul să mă gândesc la răzbunare, ci mai degrabă la potrivirea mea într-un anumit context. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

În anul Tigrului de Apă, Zodiile care ar putea avea un grad mare de compatibilitate sunt următoarele: 

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) și BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Aceste două zodii se potrivesc excelent. Bivolul este cel romantic și este tot ceea ce are nevoie Șobolanul. Bivolul este, totodată, încrezător și idealist, ar putea avea și o doză de egoism care merge mână în mână cu disponibilitatea și ambiția Șobolanului, acesta din urmă, deși are tendința de a sări de la un proiect la altul, va fi temperat de familistul Bivol care îl va sprijini să își ducă proiectele la bun-sfârșit.

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010) și PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Tigrii cei puternici au mare nevoie de nativii din semnul Porc pentru a le tolera comportamentul. Tigrii sunt extrem de încrezători în forțele proprii, dar pot fi și aroganți. Porcii sunt grijulii și un pic sperioși și vor putea beneficia de toată protecția Tigrilor. Totodată, Porcii pot învăța de la Tigrii cum să aibă mai multă încredere în ei și cum să își exprime sentimentele mai ușor. Tigrii îi vor ajuta pe Porci să aibă mai multă încredere în ei. Pasiunea Tigrului și blândețea și grija Porcului se pot dovedi o rețetă bună pe termen lung. 

Citește continuare pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience