Horoscop chinezesc. Cele mai norocoase zodii în noiembrie 2023, luna Mistrețului de Apă

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc. Ce rezervă luna noiembrie pentru fiecare zodie.

Luna Mistrețului de apă: 8 noiembrie - 7 decembrie


Elementul lunii: Yin Apă

 


Energia Mistrețului: Bogăția, viața de familie, activitățile sociale

 

 


Șobolan - evitați certurile de la birou


Anii Șobolanului (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Aveți potențialul de a face progrese bune într-o lună fără probleme. Nu uitați să vă odihniți suficient pentru a preveni problemele legate de circulație. Evitați orice luare de decizii majore dacă nu aveți o claritate de 100%, deoarece s-ar putea să vă scape detalii importante, ceea ce ar putea duce la greșeli costisitoare. Evitați să intrați în discuții aprinse, în politica de birou și în bârfe, care v-ar putea afecta reputația, mai ales dacă sunteți în linie pentru vreo promovare. Norocul în relații este puternic.


Bivol - un moment bun pentru a te perfecționa


Anii Bivolului (1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Dacă faceți orice fel de perfecționare sau sunteți implicat în studii de orice fel, vă puteți aștepta la o lună progresivă. Puteți realiza tot ceea ce v-ați propus, îndeplinind obiectivele personale cu relativă ușurință. Fiți vigilent cu orice documentație; evitați să semnați ceva ce vi se poate împinge pe sub nas pentru a grăbi ceva care să se potrivească cu agenda altcuiva. Țineți-vă în frâu platoul pentru a preveni acumularea de presiune. Aceasta s-ar putea dovedi a fi o lună sociabilă, când întâlnești oameni noi și inspirați. Fiți atenți la eventualele răniri, mai ales atunci când faceți sporturi extreme sau manevrați anumite echipamente.


Tigru - rămâi activ și în formă


Anii Tigrului (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Este posibil ca aceasta să se dovedească a fi cea mai norocoasă lună a anului, când obțineți succesul datorită dedicării dumneavoastră pentru o anumită sarcină sau proiect. Atenție, însă, la unele cheltuieli ridicate de dinainte de sărbători pentru obiecte de lux. O mișcare mai bună ar fi să investești în îngrijirea de sine, cum ar fi un abonament la o sală de sport sau la un curs de bunăstare. Menținerea activă și în formă îmbunătățește norocul în această lună.

 

Iepurele - Puneți deoparte pentru zilele negre


Anii Iepurelui (născut în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Vă bucurați de un sprijin financiar înfloritor, așa că s-ar putea să fiți surprins de soldul dvs. bancar la sfârșitul lunii. Sunteți din fire generos și nu vă place nimic mai mult decât să le faceți cadouri celor dragi atunci când aveți bani de rezervă. Cu toate acestea, ar putea fi prudent să puneți puțin deoparte pentru zile negre în această lună. S-ar putea să vă simțiți oarecum demotivat de orice sarcină plictisitoare care vă așteaptă la începutul lunii. Dacă este așa, începeți mai întâi cu cele mai ușoare pentru a evita să vă simțiți copleșit. Elementul foc este dușmanul tău în această lună ducând la potențiale accidente, așa că fii foarte atent în bucătărie pentru a preveni arsurile. Sănătatea ta în general are nevoie de o atenție deosebită.

 


Dragon - mergeți mai departe cu planurile


Anii Dragonului (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

După luna octombrie, luna conflictuală, când este posibil să te fi confruntat cu întârzieri și obstacole, poți aștepta cu nerăbdare un progres mai expeditiv, culegând rezultate bune pentru a merge mai departe cu planurile. Sunt indicate colaborări de afaceri cu potențial de a obține undă verde pentru a merge mai departe. S-ar putea să te simți inspirat, cu o mulțime de idei și obiective personale, pe care le ai exact cu norocul necesar pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Este posibil să vă simțiți conștient de mediu în spațiul personal, dorind să economisiți energie, cum ar fi apa și electricitatea. Pentru mulți Dragoni, aceasta ar fi o lună excelentă pentru a vă lua ceva timp liber cu o scurtă vacanță sau un sejur.


 Șarpele - fiți gata să "atacați"

Anii Șarpelui (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Aceasta este luna ciocnirii tale, așa că fii foarte vigilent împotriva implicării în problemele altora. S-ar putea să fiți distras, așa că fiți atent când ieșiți în oraș pentru a preveni rănile. Provocările constante vă pot afecta starea de spirit, îngreunând luarea deciziilor și/sau progresul. Vestea bună este că ar putea începe să se dezvolte noi fuziuni de afaceri, urmând să întâlnești exact persoanele potrivite care sunt în măsură să deschidă uși în această lună. Urmează-ți instinctul și fii gata să "lovești" atunci când simți că energia este favorabilă ideilor tale.

 


Cal - urmăriți spiritualitatea

Anii Calului (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Urmează o lună strategică! Vei fi în măsură să fuzionezi anumite idei și proiecte și vei părea că te afli pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește învățarea unor noi moduri de a face lucrurile. Chi-ul (energia) sudică este de bun augur pentru a cultiva noi strategii, mai ales cele de natură spirituală. Este posibil să vă simțiți foarte sensibili la vibrațiile universului, așa că concentrați-vă pe abilitățile de manifestare pentru a vă surprinde cu câtă putere personală aveți la îndemână. Gândirea pozitivă atrage rezultate pozitive în această lună! Finanțele par stabile, ceea ce îți permite să te concentrezi mai puțin pe partea materială a vieții și mai mult pe căutările spirituale. Fii decisiv și ai încredere în abilitățile tale.

 


Oaie - s-ar putea să fie o promoție în magazin

 

Anii zodiei Oaie (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

S-ar putea să vă așteptați la randamente bune din investiții, mai ales cele legate de proprietăți. Cum luna Porcului se referă la generarea de bogăție, s-ar putea să puteți ieși la aer, deoarece perspectivele financiare par, în general, mai stabile decât în ultimele luni, când cheltuielile ar fi putut fi mari și riscante. Merită totuși să fii conservator - concentrându-te strategic pe ceea ce poți fi sigur că va funcționa, mai degrabă decât să te lași distras de un nou proiect care implică mai multe riscuri ce te-ar putea da înapoi din punct de vedere financiar. Atragi autoritatea și puterea, așa că, dacă ești în linie pentru o promovare, este posibil să primești unele vești pozitive și oportunități potențiale.

 


Maimuța - Oportunități pe termen lung

 

Anii Maimuței (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Ține-ți ochii și urechile deschise pentru oportunități pe termen lung și potențiale colaborări în această lună. Fiți atenți la dietă, deoarece corpul dumneavoastră s-ar putea să se simtă destul de slăbit. Evitați să mâncați alimente crude sau reci, deoarece stomacul dvs. poate fi sensibil la frisoane și gripă. Eliberați stresul și durerile corpului cu exerciții ușoare într-un mediu temperat cald și beți băuturi încălzitoare, cum ar fi ceaiul de ghimbir. Ascultarea de muzică relaxantă ajută mintea să se relaxeze. Norocul în relații se arată pozitiv, așa că așteptați-vă la un plus de iubire care să vă facă să vă simțiți hrănit.

 


Cocoș - atenție la escroci

Anii Cocoșului (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

 

Ar trebui să evitați să vă gândiți la greșelile sau la eșecurile din trecut și să vă mențineți o atitudine pozitivă pentru a vă ajuta să faceți față oricăror provocări. Fii atent la escrocheriile telefonice și nu uita să nu divulgi niciodată informații personale răspunzând la e-mailuri nesolicitate sau completând formulare. Dacă reușești să fii vigilent, aceasta s-ar putea dovedi o lună plină și interesantă, deoarece abilitățile tale de manifestare sunt susceptibile de a da roade. Încercați să încorporați numărul șase în activitățile dvs. zilnice cât mai des posibil. Șase se referă la cer, așa că puneți șase monede pe orice fereastră din vest în această lună.

 


Câine - ține un jurnal pentru a-ți îndeplini obiectivele

Anii câinelui (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

În continuarea lunii tale astrologice, ai norocul de a face progrese bune! Fiți doar conștient să vă urmați propriile bătăi de inimă și să evitați să ascultați sfaturi bine intenționate, care v-ar putea abate de la curs. Țineți un jurnal în această lună pentru a vă menține concentrarea și motivația, astfel încât să reușiți să vă atingeți obiectivele. Evită, dacă este posibil, să te ocupi de acte juridice în această lună. Doamnelor, aveți grijă la problemele legate de vezica urinară și ginecologice. Solicitați asistență medicală pentru orice disconfort.

 

 


Mistreț - aveți grijă să nu călcați strâmb.


Anii Mistreț (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Aceasta este luna ta astrologică! Aveți grijă la neînțelegerile și comunicările greșite, mai ales în cazul oricăror relații personale. Fii deschis și blând cu cei dragi, abținându-te să vorbești negativ și sau într-un mod exigent pentru a evita certurile inutile. Remediază orice disonanță prin planificarea unor gesturi spontane și surprize romantice. Fii prudent atunci când conduci noaptea târziu pentru a preveni problemele legate de trafic.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel