Horoscop chinezesc. Cele CINCI zodii care vor avea oportunități financiare până la final de an

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cum vor sta cu banii următoarele CINCI zodii în Anul Iepurelui de Apă? Se anunță vești bune!

Îți reamintim că în zodiacul chinezesc, aceste predicții sunt valabile până în februarie 2024!

Anul Tigrului s-a încheiat pe 22 ianuarie, iar acum suntem în Anul Iepurelui de Apă. Până în februarie, află ce beneficii financiare vei avea, dacă faci parte din următoarele semne zodiacale ale horoscopului chinezesc!

Anul naşterii: are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii: este jobul, cariera, dar şi familia restrânsă: părinţi, fraţi, surori. Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii, ne dă energia principală şi este cel care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe partea de job.

Ziua naşterii: ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vezi ce animal ai în ziua naşterii şi asta îți va da dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii: are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile, contribuţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe. Dar, în special, partea de copii şi de aspiraţii.

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Este adevărat că nativii Șobolan vor avea un an cu răsturnări de situație. Dar, la muncă, pot să apară situații extrem de favorabile, care îți aduc bani. Pot să vină inclusiv binefăcători, dar nu trebuie să visezi la câștiguri enorme, care te vor îmbogăți.

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel