Horoscop chinezesc. Câștiguri și creștere pentru Șobolan și Bivol, armonie pentru Cal, limite și trădări pentru Șarpe și Iepure. Previziuni importante în anul Tigrului de Apă

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. 

Iată că apar noi indicii cu privire la felul în care putem aborda energia Tigrului de Apă. Aceste previziuni sunt valabile până la finalul lunii ianuarie a lui 2023 când va începe anul Iepurelui de Apă. 

Starea planetei acum, energia acesteia, are mare legătură cu energia Tigrului de Apă, iar această energie a Tigrului, desigur, poate veni cu valențe pozitive sau negative. Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

Iată cele mai importante recomandări din partea specialiștilor. 

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Există potențial mare de câștig pentru nativii Șobolan, însă nu știm exact de unde poate veni acest potențial. În interiorul acestor nativi există un soi de energie foarte fluidă. Nu poți să întinzi mâna și să o atingi. Iar aici Tigrul aduce noi repere, o reconectare mult mai profundă la niște valori. Valența pozitivă ar fi să ne reconsiderăm deciziile după ceea ce contează cu adevărat pentru noi și să facem loc flexibilității. Cu cât devenim mai flexibili, cu cât suntem gata să schimbăm, cu atât vom vedea mai bine ocaziile care se ivesc înaintea noastră. 

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Anul acesta pentru Bivoli e un an al câștigurilor, dar și al creșterii și dezvoltării lor spirituale. Este un an în care să se realizeze o conexiune între valorile cele mai profunde și dorința de evoluție. Evoluția noastră trebuie să fie pe direcția care chiar să ne aducă „hrană emoțională”. Sentimentul e că lucrurile nu par a avea sens și muncim în gol. De altfel, Bivolii au anumită tendință de a compensa acest gol emoțional în două moduri: fie se îngroapă mai tare în activitate, fie se duc direct în depresie. Dacă nu am sens, dacă nu am valoare, ce rost are să mai caut ceva? Aici intervine o problemă: creștem, creștem, ne dezvoltăm, dar trebuie să ne și bucurăm de acea creștere, de bucuria atingerii unor stadii intermediare. E posibil ca nativii Bivol să uite să își mai acorde și momente de plăcere, ar trebui să își reamintească constant că au nevoie și de micile bucurii.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel