Horoscop chinezesc, anul Tigrului de Apă. Zodiile care „fac bani cu carul” în 2022

Data publicării:
Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen
Descriere foto: Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen

Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. Citiți mai jos care sunt zodiile care vor avea un succes nemaipomenit în ceea ce privește zona de câștiguri. 

CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Banii vin când nu vă așteptați, poate reușiți chiar să recuperați anumite sume pierdute. Nativii Cal vor fi favorizaţi din punct de vedere financiar în 2022. În anul „He Tai Sui (Compatibilitate/Armonia cu Tai Sui)”, nativii Cal își vor face mulți aliaţi, vor avea acces la informații și vor putea obține profituri excepționale în domeniul investițiilor și finanţe. Caii sunt generoși, au relații interpersonale armonioase și au legături puternice cu superiorii. Se pot baza pe sprijinul celorlalţi pentru îndrumare. Atâta timp cât nativii Cal depun timp și efort, vor putea câștiga mai mulți bani și vor obține libertatea financiară.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

În anul „He Tai Sui (Armonia cu Tai Sui)”, Câinii vor fi sârguincioşi şi conştiincioşi, dar şi plini de iniţiativă. Poate vor cere ore suplimentare sau se vor oferi să meargă în călătorii de afaceri, ori să accepte proiecte şi sarcini mai dificile la locul de muncă, ocazii în care vor da dovadă de performanţă. Nativii Câine sunt realiști și serioși. Sunt mai vizibili în ochii superiorilor, care le vor oferi mai multe oportunităţi. Nativii Câine vor dovadă de dedicare, entuziasm și energie de fiecare dată și cu siguranţă vor culege roadele. Deși succesul financiar va veni, ar fi bine ca acești nativi să se bucure de partenerul lor care le oferă multe momente pline de bucurie și apreciere.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Nativii Bivol vor fi binecuvântaţi din punct de vedere financiar în 2022. Steaua de bun augur din „Hong Luan” semnifică faptul că pot acumula averi în acest an, fie prin relații, fie prin căsătorie. Poate avea loc o întorsătură uriașă în viața acestor nativi. Se anunţă o perioadă în care nativii Bivol ar putea să se gândească serios să găsească și alte resurse noi, pornind de la ideea că „ban la ban trage”. Poate că își pot deschide o afacere pe cont propriu cu investiții minime.

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel